bune și rele la mitingul anti-restricții

  • A fost bine că cei care au simțit că nu mai rezistă tâmpeniilor făcute de guvernanți au ieșit în stradă. Măcar de ar face așa, mereu, tot mai mulți.
  • A fost bine că niște băieți care ascultă doar manele au ascultat, pentru prima oară, opinii politice. Ce-ați fi vrut, să voteze, din nou, în funcție de ce li se spune la un concert Salam?
  • A fost bine că au fost multe proteste, mici și mari, în toată țara, pentru că așa s-au mai eliberat niște tensiuni care puteau duce la chestii mai nasoale.
  • A fost bine să văd politicieni speriați, pentru că doar demersurile lor cretine, de introducere a restricțiilor fără să testeze masiv și să vaccineze masiv, au dus la această situație, despre care am scris pe larg AICI: 

relaxați restricțiile că altfel ne paște o răscoală

  • A fost rău să văd pe facebook oameni care au mers la zeci de mitinguri, unele pe motive mult mai cretine decât libertatea, spunând că ăștia proști care nu ascultă Chirilă nu au dreptul la opinii politice.
  • A fost rău să văd oameni care cred că galeriile de fotbal au participat doar la acest miting. Copii, galeriile au participat la toate mitingurile, inclusiv la cele organizate de rezist, usere, plus.
  • A fost rău că AUR a crezut că poate confisca și capitaliza nemulțumirea populară. De fapt, AUR-iștii au arătat cel mai răi, proști și iresponsabili dintre cei prezenți.
  • A fost rău să văd știri cu imbecilii aleși cu grijă dintre cei de la miting, care cred în 5G și oculta mondială. Aici televiziunile au pierdut firul epic. Spuneți celor speriați de ce-au văzut aseară că ăia din ocultă nu vor lucra niciodată cu guvernanții români, pentru că nu poți face ceva deștept cu niște proști.
  • A fost rău că jandarmii s-au purtat cu mânuși. Pagubele alea de zeci de mii de euro trebuie imputate Jandarmeriei Române și AUR, iar cei care au făcut rele trebuie prinși și sancționați rapid, că altfel o să o facă din nou.

* mai pe larg, în podcastul de pe youtube. Abonează-te.

Eu am fost la mitingul AUR de la Ploiești. Eram curios, nu i-am văzut niciodată în acțiune. Și mi-a trecut: Am văzut mulți-mulți tineri, ca la USR. doar că nu erau cu iarba la ei, ci cu o alegere la fel de inutilă: Biblia. Am auzit multe afirmații stupide, tot ca la USR doar că în loc de "cine nu e cu noi să meargă la pușcărie" am auzit "vor să ne facă testele în fund".. Am văzut aceeași dogmă useristă de atribuire a unor calități extraordinare oamenilor din grup. "voi, cei de aici, aveți coloană vertebrală". Pe scurt: boring,seen that, next.

Pozele făcute la miting sunt AICI. Iar dacă vrei să ieși în stradă și să protestezi, zilele astea, citește și:

cum să iei bătaie la un miting

Media

© 2023 Bogdan Stoica