Klaus Iohannis Klaus Iohannis

Marea diferenta dintre pozele lui Obama si pozele lui Iohannis

Pentru aia care spun ca-s carcotas aiurea cu pozele presedintelui: uitati-va, va rog, ce fotografie a postat Obama la memorialul 9/11 si ce fotografie a postat KI. Ambele imagini au fost facute zilele astea, in acelasi loc. 

Uitati-va cata grija a avut fotograful lui Obama sa sugereze sobrietatea momentului si micimea presedintelui american in fata poporului american simbolizat de monument, si cat de banala si de "turistica" e fotografia noastra.

Uitati-va la postura corporala a lui Obama. Uitati-va cat de departe sta sotia de el. Stiti de ce? Pentru ca, o fi soţul ei, dar e şi preşedintele SUA, iar in situatii speciale lasa nevasta si se dedica poporului (sigur ca e doar o metafora vizuala!) dar si cat de penibil se uita familia Iohannis in obiectivul camerei, cu privirea aia care spune "ia uite unde suntem noooooi!".

Fotografia lui Obama te face sa te gandesti la viata si moarte, la politica, la terorism. Fotografia romaneasca e din seria "poze in cimitir".

Asta e smecheria, dragii mei. Nu vorbim de persoane private, aici. Cand reprezinti si altceva decat cele 90 de kilograme pe care le ai, trebuie sa faci fotografii bune, care sa transmita mesaje. Esti un model social, nu un fotomodel. Acesta, si nu altul, este motivul pentru care am scris că Iohannis trebuia să o sugă puțin

NOTA - Apreciez sincer ca presedintele si-a pus cravata corecta, si dezaprob tinuta doamnei. Albul sugereaza doliul in Japonia, nu in SUA, iar croiala pantalonilor doamnei, mai ales in zona....., este ......

 

************

Pentru ca inca imi scriu oameni care nu au chef sa intre in librariile Carturesti, Diverta, Humanitas -->> cartile mele sunt aici: 
https://edituraunivers.ro/author-book/bogdan-stoica/
... daca locuiesti in afara Romaniei, cumpara-le de pe Amazon:
https://amzn.to/2CEYuA6

 

© 2023 Bogdan Stoica