suspendat 30 de zile pentru umor

Gata. Mi-am permis o gluma cu Viorica Dancila si mi s-a dat cu netu'n cap. Pesedistii n-au umor, asa cum n-au nici luzerii din miscarea #rezist. Nu zic eu degeaba ca daca idolatrizezi un politician, oricare ar fi el, trebuie sa fii prost de bubui.

Stiam. Era logic. Am fost suspendat trei zile, apoi sapte zile, intre timp am primit si cinci emailuri de amenintare, pai era chiar logic sa vina si suspendarea de 30 de zile pe facebook. Daca maine ma alearga prin oras niste baieti si cineva da foc masinii mele o sa fie fix ca pe timpul cand orasul meu era condus de PDL-ul inhaitat cu niste romi care faceau niste bani complicati ciordind din autostrada sub supravegherea unor politisti corupti. Si ar fi chiar logic sa se intample asa, pentru ca jumatate dintre pedelistii aia de atunci sunt la ALDE si la PSD. De-aia tot zic eu ca toate partidele sunt acelasi cacat, pentru ca lichelele migreaza de la un partid la altul oferindu-si serviciile.

Iar facebook... facebook e tot al lor. Exact ca in primul razboi mondial, cand marile puteri si-au dat singure dreptul de a folosi oribilele gaze de lupta, facebook a devenit o arma de top, oferita cu generozitate polilor de influenta politica, si cu care miscarea#rezist si pesedistii reduc la tacere pe oricine are ceva audienta si nu le canta in struna. N-o fac la vedere, ci prin metode interzise userilor obisnuiti. Incearca, de exemplu, sa raportezi aiurea un cont real, si ai sa vezi ca vei fi sanctionat. Raportarile facute insa de conturile false functioneaza, astfel ca ambele tabere isi dezvolta armatele de oameni cretinizati cu sloganuri, gata sa se sfasie reciproc.

Facebook primeste in schimb, imunitate la incalcarile repetate ale legii si face bani frumosi din razboiul asta. Daca, de exemplu, PSD si #rezist fac un milion de conturi false (si nu vorbesc de cele doua milioane de conturi false facute la alegerea lui Iohannis), reteaua sociala poate raporta "cresterea cu 10% a numarului de useri din Romania", vestea asta mai creste cu doi centi pretul actiunilor pe bursa, iar rahatii romani care vand publicitatea aia ineficienta pe facebook o mai pun de o mie de coco la salariu. Si toate astea nu se vor opri pana cand userii reali nu vor reactiona. Am promis ca va invat sa le dati cu facebook-ul in cap acestor corporatisti cretini. Revin.

Pana atunci:

 cumpara carti care te vor face sa razi mai abitir ca Viorica: 

Volumul 3 din Tipul din filme nu exista, este disponibil, din 9 februarie, pe site-ul Editurii Univers. Ai linkuri de comanda pentru toate cartile mele mai jos:

w1w2w3 w5w4w6  

 Pachete-Cadou, numa' bune de dat tipelor misto de Valentine's Day, Dragobete, 1 Martie si 8 Martie. 

pachetul 1, dedicat celor care au deja unele din cartile mele - link

pachetul 2, dedicat celor nu au auzit inca de seria "Tipul din filme..." link

pachetul 3, dedicat celor care nici n-au auzit, vreodata, de mine: link
© 2023 Bogdan Stoica