Cat de prost poti sa fii, Striblea, intr-o singura zi

Ce bine ca nu ma mai uit decat arareori la emisiunile tv dedicate analizei politice. Vad niste jeguri de argumente si niste sisteme logice atat de patetice, incat as voma daca le-as lua in serios. Iar luni seara dezamagirea mi-a fost provocata de Catalin Striblea.

Doamneeee, cat de prost a fost Striblea intr-o singura zi! Cu un sondaj Avantgarde in fata, se mira ca romanii au incredere in DNA si totodata cred ca Voiculescu face puscarie din cauza unei razbunari a lui Basescu. De parca nu e limpede ca romanii au dreptate. "Trebuie sa fie ceva in neregula cu sondajul", spunea moaca lui....

Cataline, lumea are incredere in DNA acum. Acum, de cand procurorii i-au luat camarila presedintelui la trei-pazeste. Acum un an, romanii nu dadeau multe parale pe DNA. Si stii de ce? Pentru ca daca erai politician si doar tuseai anti-Basescu, te trezeai cu astia la usa. Da, stiu, DNA stabilea ca erau corupti, si asa era, pentru ca toti politicienii sunt corupti. Dar numai aia anti-Basescu si-o furau, Cataline. Iar Voiculescu si-a furat-o cel mai rau.

Faptul ca acum romanii au incredere in DNA nu inseamna ca e o fractura logica in sondaj. Romanii stiu ca Base l-a torpilat pe Felix, nu problemele penale ale mogulului de la Antene. Diferenta e, Cataline, ca romanii si-au schimbat perceptia fata de DNA in functie de rezultate. Tu, in schimb, marele analist deontolog, inca mai crezi ca DNA inseamna Basescu, si ca cine zice ceva rau de Basescu, este anti-DNA.

De-aia esti atat de prost intr-o singura zi, Cataline. Pentru ca esti ancorat in trecut.

© 2023 Bogdan Stoica