Dar de ce doar Nelson Mondialul? Cu un pedofil celebru audienta poate fi si mai mare pe Pro TV!

Am vazut acum, in reluare, un  pic din show-ul Romanii au Talent, de vineri. Si m-a luat capul, cand  l-am vazut pe Nelson Mondialul, aruncand cu bani, intr-un numar inept si cretin. Andra, Moisescu si Petre l-au tratat pe Nelson ca pe un vechi prieten. Glumite, zambete... Pana mea, zici ca nu vorbeau cu un interlop notoriu in Cluj, ci un amic. Asta desi Nelson a facut cateva referiri clare si explicite la activitatile lui "economice"

Daca eram cel care raspundea de show-ul asta, la Pro TV, nu difuzam momentul Nelson Mondialul. As fi facut-o din respect pentru milioanele de romani care se uita socati la libertatea de care se bucura, in Romania, un personaj care incalca legea de 10 ori pe zi. Nelson Mondialul exista doar pentru ca statul roman este impotent, si, daca era sa apara vreodata pe Pro TV, trebuie sa se intample fie la stiri, cu reporterul acreditat pe Justitie, in prim-plan, fie la "Romania, Te Iubesc", emisiunea care invata oficialii romani cum sa-si faca treaba.

Pe de alta parte, cine sunt eu, cu ideile mele idioate? Ce, Pro TV este o institutie caritabila, un formator de opinie profesionist? Nu, tati. Pro TV este o firma, o organizatie dedicata profitului. Cineva a decis ca cele doua minute cu Nelson Mondialul vor aduce o audienta X, cuantificata in Y euro, de care actionarii Pro TV au mare nevoie. Aia ca mine, dezgustati de prezenta tot mai sustinuta a interlopilor la tv, nu sunt probabil, numerosi, in demograficele Pro TV.

Nu e bine sa te pui impotriva curentului, iar Pro TV a fost intotdeauna un creator de trenduri. Ma conformez, si-i invit sa-l aduca la vreo emisiune si pe Marius Frumuzache. E ploiestean, a violat trei fetite, acum doi ani. Este un personaj extrem de cunoscut in Ploiesti, iar "profesia" l-a facut foarte popular. Pana sa-l prinda politia, cateva mii de oameni l-au cautat prin oras. Asa ca, daca Pro TV il invita pe Frumuzache sa povesteasca cum ii place lui sa faca sex cu tipe mici-mici-mici, sunt sanse mari sa se faca o audienta buna de tot.

Nu?

Comenteaza aici: www.facebook.com/bogdanstoica.ro

© 2023 Bogdan Stoica