Misterele orei 19.00

Guvernul Romaniei a chemat la IML rudele mortilor din accidentul din Muntenegru, sa faca recunoasterea cadavrului. La ora 19.00.

Mortii sunt acolo de vreo ora. Iar programul IML se termina la ora 17.00.

Si atunci, de ce i-a chemat la ora 19.00?

E, cumva, o ora magica?

Becali si-a primit doua din trei decizii privind libertatea la ora 19.00. Nastase trebuia arestat la ora 19.00. Vantu a fost condamnat tot pe la ora 19.00, prima oara. 

Nu e nimic magic. De fapt, e vorba de targuri oneroase pe care factorii de decizie le incheie cu televiziunile. La ora 19.00 incep stirile. Garantand televiziunilor un eveniment in direct, cu care sa deschida stirile, le garantezi o audienta consistenta. Doua trei puncte de rating fac diferenta dintre incasari de 50.000 si incasari de 150.000 de euro, pe zi, din publicitate. In plus, iti garantezi, si tie, politicianul cinic, o abordare prietenoasa din partea televiziunilor, carora le-ai facut un asemenea serviciu. De fapt, tot de bani e vorba si aici: cat ar fi platit Ponta sa i se faca PR prietenos intr-o asemenea criza de imagine? Un milion de euro, minim. 

Asa ca diseara, cand v-o da o lacrima la stiri, vazand cum plang rudele mortilor din Muntenegru, in fata sediului IML, ganditi-va si la bani.

Asa e corect. 

Comentezi? Fa-o aici: www.facebook.com/bogdanstoica.ro

 

Mai multe din această categorie: « Dionysos Foggi »
© 2023 Bogdan Stoica