Foggi

"Magazinele Foggi din Omnia si Balif te lasa sa iti alegi reducerea dorita. Astfel, vino astazi sau maine cu acest mesaj si ai reducere de -30% la orice produs. Vino joi sau vineri cu acest mesaj in magazinele Foggi si ai reducere de -20% la orice produs. Vino sambata sau duminica cu acest mesaj in magazinele Foggi si ai reducere de -15% la orice produs. Te asteptam cu drag!"

De aici. Aud ca a fost un sms cu textul asta.

Mie personal nu-mi plac hainele Foggi. Prea gay, alea de baieti. Iar alea de fete ... nu vreau sa judec oamenii dupa haine, dar am impresia ca seamana prea mult cu hainele fetelor care .... care nu-mi plac. Pe langa care nu incetinesc. Despre care cred ca au ... o imunitate diminuata, ca sa zic asa.

Promotia asta de la Foggi, insa, ma cucereste de la cuvantul opt: lasa. Practic, geniul din spatele acestei promotii ma lasa sa aleg daca vreau o reducere de 15 la suta, sau una de 20 la suta, sau una 30 la suta, la hainele alea care oricum nu-mi plac. 

Exemplu: un tricou de 50 de lei. Hai sa-mi sondez mintea: Vreau sa-l iau cu 42 de lei, cu 40 de lei sau cu 33 de lei? 

Nici nu stiu ce sa zic... e o alegere atat de grea.... Dumnezeule, ce promotie geniala!!!! Acum imi dau seama CA NU-MI DAU SEAMA!!! Nu-mi dau seama daca vreau sa raman cu mai multi bani in buzunar dupa ce-mi cumpar tricoul ala urat...

 

 

© 2023 Bogdan Stoica