Cine face PR homosexualilor din Romania nu e prost deloc.

M-am uitat si eu, la stiri, la mitingul homosexualilor. O balarie, cu 150 de insi, timorati si deghizati. Mult mai interesanta a fost prezenta sustinatorilor acestei cauze, in studiourile televiziunilor de stiri. Nimic despre fu*&tul in cur. Nimic despre mu*a intre barbati. Spre dezamagirea mea, a fost tot nimic si la capitolul doua lesbiene supersexy care se ling si se filmeaza

Am avut, in schimb, o pozitie constanta, in trei studiouri tv, despre parteneriatul civil, o gaselnita de marketing politic, care vizeaza atat homosexualii, cat si heterosexualii care nu vor sa se casatoreasca. Daca asa ceva se reglementeaza, membrul oricarei cuplu din Romania, necasatorit legal, va putea sa beneficieze de asistenta medicala pe asigurarea partenerului, sau sa-i mosteneasca averea. Cei doi vor putea sa-si declare un domiciliu legal, sau sa adopte copii. 

Mi se pare genial. Eu, de exemplu, nu pot sa-mi fac o operatie de micsorare de penis pe asigurarea lui Victor Ponta. Nu pot sa fac asa ceva decat pe asigurarea mea. Daca eu si Ponta eram gay si ne declaram o pereche, mergea! Nu pot nici sa adopt un copil, cu una, cu doua. Am deja unul, si, din experienta unor prieteni, stiu ca n-as trece ancheta sociala. Dar daca eu si un nene eram gay si formam o pereche, mergea!

Daca as fi rau, as spune ca astia care sustin homosexualii vor, de fapt, sa creeze o minoritate discriminata pozitiv. Lucrurile nu sunt, insa, chiar asa. Ce incearca ei se numeste, in termeni profesionali, o mangleală, care functioneaza dupa principiul: Cerem si in numele nostru si in al vostru, pentru ca doar noi suntem mici, putini, si nu ne baga nimeni in seama, singurei. 

Marfa! 

Astept, cu interes, ca si violatorii sa propuna o initiativa legislativa prin care sexul cu fete de sub 14 ani sa fie permis, daca este consfiintit printr-un contract civil. Exista destui notari care autentifica semnaturile unor batrani ramoliti complet ca sa li se ia casele, asa ca nu m-as mira sa se gaseasca si altii care vor autentifica pe un contract de parteneriat civil, semnatura unei fete de 12 ani, batuta si arsa cu tigara, care plange in portbagajul masinii in care a adus-o logodnicul ei burtos si plin de lanturi de aur. Nu e nimic suspect! Cei doi sunt in drum spre un sexy-bar din Serbia, unde doar ea va face luna de miere, cu 200 de barbati.

© 2023 Bogdan Stoica