Cine e MaţeFripte? Ghici: e blonduţ, chelios şi are un site de ştiri (şi) cu pornache

Maţe Fripte e un nume creat acum vreo doi ani, când stăpânul de atunci al blonduţului i-a dat comandă să ne facă albie pe porci, pe mine şi pe Pătraru. O vreme a stat singurel, pe un blog în care s-au scris cele mai mari abjecţii despre mine, cu larga colaborare a unor colegi de-ai blonduţui:

V.P., A.C., C.P., V.L., M.N. Cel mai tare căcat mâncat despre mine a fost: "lingeai flegme la barul Bravo, de frica interlopilor". Cel mai slab: că sunt sclavul Graţielei. Nu mai ştiu dacă eu sau Pătraru eram Scatofagu', un termen găsit de cel mai burtos şi impotent dintre cei şase scriitori de jeguri.
Ulterior, MaţeFripte a fost găzduit la vedere pe site-ul blonduţului. Punem pariu că în trei zile zice ceva de mine?

P. S.: sunt fascinat de modul în care băiatul ăsta fute, sub pseudonim, oameni care i-au dat să mănânce pe vremea când ţinea ceapa în chiuveta din baie. La el a devenit aproape o condiţie să-i dai nişte bani, ca să te ia în vizor, dar să-ţi spună, senin: "Nu-ţi spun cine e Maţe Fripte,  e un colaborator, nu pot să-i spun eu ce să scrie..."
Marş, mă!

P.S. doi: De ce nu le dau numele? Unii dintre ei au copii, şi, spre deosebire de Miruna mea, care va găsi pe net monstruozităţile alea despre mine, nu vreau ca aceşti copi să afle că taţii lor au caracterul cât puţa.   

© 2023 Bogdan Stoica