Iți plac misoginii frustrați? Vezi ce mortare și adezivi iți cumperi.

Nu mai știu pe care din cei trei năparstoci din imagine era să-l bat umpic, acum câțiva ani, într-un jeg de club din Ploiești, în care mă aflam accidental, pentru că, beat mort sau spart grav (dracu stie), ciupea de fund toate tipele care treceau pe lângă el. L-am spus lu' ta-su, încă viu pe vremea aia, dar Barbuț Senior mi-a făcut cu ochiul, după principiul "așa's băieții""A, deci tu i-ai învățat să se poarte așa cu femeile", mi-am zis, și mi-am băgat picioarele în bruma de comunicare pe care o aveam, ca jurnalist, cu Adeplast.

Nu mă interesează problema enunțată de Libertatea, cu testamentul&shit. Nu contează. Eu vreau doar să vă atrag atenția asupra unor întrebări după care eu încerc să mă ghidez în viață. La cine ajung banii mei? Pe cine îmbogățesc?

Eu, de exemplu, nu alimentez mașina niciodată la Lukoil, autorul unei bune părți din poluarea Ploieștiului. Nu mănânc în carciumi controlate de oameni politici. N-o să mai am niciodată un abonament Vodafone, nu cumpăr nimic de pe eMag, iar din momentul semi-incidentului din club cu miniAdeplastu', am decis să nu mai cumpăr niciodată produsele firmei. Sunt destule alte produse similare, de la adezivi la mortare, făcute de alte firme. Sigur, nu le știu acționariatul, dar cât de probabil e să fie compus, și alea, tot din tineri cretini, misogini și frustrați? 

Dacă-l urăști pe Dragnea nu cumpăra nimic de la firmele deținute de pesediști. Dacă te scoate din minți mizeria numită ALDE nu plăti pentru bunurile și serviciile deținute de membrii acestui partid. Și tot așa. Nu mai finanța afacerile celor ce te afectează sau te deranjează în vreun fel. Pula mea, doar nu ești tâmpit, să-ți înarmezi inamicul, nu? 

Dacă știe cineva un tânăr IT-ist cu timp liber și cu chef să ajungă celebru, să-i spună să facă o aplicație numită "pe cine îmbogățești". Să indexeze, acolo, produsele faimoase, după interesele politice și după manifestările publice ale acționarilor. 

...iar dacă nu ești de acord cu mine nu cumpăra cărțile mele de aici: 
© 2019 Bogdan Stoica