de ce minte Tolo?

Nu, nu e tot aia, boss. Nu e deloc tot aia. 

Ministerul Justiției este o instituție publică, obligată prin lege să fie transparentă și obligată să acrediteze TOATE entitățile de presă care doresc asta, ca să le comunice orice doresc ele. Zilele trecute, Tudorel Toader a actionat ca un dictator penibil.

ProTV este o firmă cu interese comerciale, guvernată doar de normele CNA (pe ce transmite) și de Codul Fiscal (pe cum face actele), care are ZERO obligații să acrediteze presă. ZERO BARAT. "Vrea paginademedia sa se acrediteze la noi? Spune-i ca-l sunam noi. Next!"

Dacă mâine decid să acreditez blogul pe lângă Ministerul Justiției o rezolv în 72 de ore sau îl dau în judecată. Dacă decid să mă acreditez pe lângă ProTV nici o lege nu-i poate obliga să-mi aprobe cererea. 

Si mizeria asta nu e scrisa de vreun neavenit in ale presei, ci de insusi Tolo, Guru la Adevărul Suprem, Deontologu' la Deontologi. Cat de penibil si interesant, in acelasi timp... De ce credeti ca minte Tolo? Sau credeti ca e atat de prost prost incat nu stie aceste subtilitati ale relatiei dintre presa si societate? 

Eu, de exemplu, nu cred ca-i prost. Eu cred ca #followthemoney. Pro TV este un devorator de publicitate. Are posturi TV tari, site-uri tari... Tolo conduce GSP si Libertatea. O avea vreun interes ca trustul Pro sa nu mai fie asa tare? 

Acum mă scuzați, mă duc sa mă acreditez la nonstop-ul din cartier. Praf ii fac pe patroni pe facebook dacă mă refuză! )))

cartile mele sunt aici...


w1w2w3 w5w4w6 w00
... si pe Amazon.
© 2023 Bogdan Stoica