Ce voteaza Olivia Steer. Testul

Daca as fi jurnalist, as intreba-o pe Olivia Steer cu cine voteaza. Daca ar zice "PSD Dragnea", l-as suna pe Dragnea si l-as intreba daca sustine politicile antivaccinare ale Oliviei Steer si apoi as vinde stirea la G4media. Daca ar zice "USR Ciolos", l-as suna pe Ciolos sa-l intreb daca e adevarat ca nu si-a vaccinat copiii pentru ca e fan Olivia Steer (stiu ca n-are copii, dar e mai amuzant asa, stiti ce simpatic e Ciolos cand se simte amenintat?) si as vinde stirea la Antena3.

Daca as fi pesedist, as plati-o pe Olivia Steer sa declare ca e fan Ciolos si USR. Daca as fi userist, as plati-o sa spuna ca e fan PSD si Viorica Dancila. I-as da bani in plus sa se lase filmata, aparent de catre un paparazzi, cum intra in sediile USR sau PSD, ca si acum ar avea vreo treaba pe acolo si sa spuna "nu comentez" cand e asteptata la usa cu intrebarea "doamna Olivia Steer, v-ati inscris in partid?"

Ar fi megafun. Si nu complet inutil. Cu o asemenea stire, obligi, practic, conducerile celor doua partide sa se pozitioneze pe subiectul vaccinarii, subiect pe care ambele partide tac. Nu pentru ca nu stiu ce au de facut, ci pentru ca nu vor sa piarda electoratul pentru care vacinarea e Dumnezeu sau Satana, in egala masura. Politicienii romani nu vor doar voturile unor oameni, le vor pe toate. Iar electoratul USR e la fel de cretin ca electoratul PSD, nu voteaza un set de principii sau de politici anume, ci doar impartaseste o emotie, deloc diferita de aia pe care o ai cand esti nefutut si ti se scoala pula vazand orice ospatarita sexy.

Apropos: cum te-ai simti daca Olivia Steer ar declara ca va vota partidul care-ti place si tie

cartile mele sunt aici...


w1w2w3 w5w4w6 w00
... si pe Amazon.

 

 

 

© 2023 Bogdan Stoica