Ziua din care n-o să mai citesc nimic din ce scrie Cristian Tudor Popescu

"În povestea asta cu statul paralel, cine crede în aşa ceva în ochii mei este un imbecil garantat. N-are sens să mă apuc să aduc argumente la ceva ce n-a fost niciodată probat în vreun fel". (Cristian Tudor Popescu, pentru Digi24.ro).

WTF?! Nici existența vreunei divinități n-a fost probată vreodată, dar asta nu-i face imbecili pe oamenii religioși. Nici urme de scriere în limba dacă nu s-au găsit, dar asta nu înseamnă dacii nu știau scrie. Nici dragostea nu se bazează pe "probe", dar pun pariu CTP a iubit cel puțin o femeie, un caine, un sport...

Si atunci, de ce a spus enormitatea asta?

  1. Poate CTP a îmbătrânit. Vine o vreme cand spui si scrii prostii, au mai patit-o si altii.
  2. Poate a traversat un moment de prostie cruntă. Mi se intampla si mie, am momente cand creierul pare ca s-a oprit.
  3. Poate decredibilizează conceptul de "stat paralel" pentru a fost pus o facă.
Nu stiu care e raspunsul corect, din cele trei. CTP nu pare asa batran; mesajul e coerent, deci nu-l suspectez pe bune de un acces de prostie; asa ca tind sa cred ca a spus ce a spus fiind pus sa o faca, pentru a servi scopurilor uneia dintre gruparile care controleaza Romania. Dar nu-s sigur, pentru ca nu am probe, cum ar zice el.

Sunt sigur doar acesta a fost momentul în care m-am oprit din a mai ține cont de părerile lui Cristian Tudor Popescu. N-o sa mai deschid nici un link care face referire la el, iar cand o sa-l vad la tv o sa schimb canalul. Cu tristețe, cumva, îl citesc, vad, ascult de vreo 30 de ani (da, eu citesc presa de dinainte de Revolutie).

Si o sa fac asta pentru ca eu cred sincer statul paralel există. Dacă nu exista, România avea mai mulți bani decât Elveția, spitalele n-ar fi aratat cum arata acum, am fi avut autostrazi, Sorin Ovidiu Vântu n-ar fi existat, un presedinte ca Iliescu ar fi avut un mandat de doar o ora, iar o lepră ca Dragnea nu era lăsată fure din 2001 până în 2017.


Citeste-mi cartile sau fa-le cadou unei tipe misto

w1 w2 w3 w4

© 2023 Bogdan Stoica