băi #rezist-enților!

Da, băi, ce vă uitați așa? Cu voi vorbesc! Cum adică ce treabă am eu cu voi? Păi am ce treabă vrea mușchiul meu, ce, e vreo problemă că va iau cu "băi"? Să muriți voi că vi s-a umflat vena că va zice "băi" unul care n-a dat doi bani pe protestele voastre, știind că erau parte a unui plan, iar voi ați fost (încă) o masă de manevră, de hamsteri dresati, exact cum bătrâneii sunt duși de nas, de pesediști, cu pensii și alte căcaturi?

Gata, v-ați enervat și ați deschis linkul? Perfect, asta am vrut si am scris un intro care, vazut in preview-ul linkului, pe facebook, sa va scoata din minti. Că pe mine mă doare-n pulă de politică, avem de o parte și de alta numa' hoți, fiecare cu proștii lui, dar cum stăteam eu așa, uitându-mă pe niște fotografii, am interacționat cu un amic pe care voi, rezistentii, trebuie să-l știți. Adică, dacă nu-l știți sunteți proști cu acte. Proști rău!
 
demo
 
Acesta e tipul. Acum îl știți?

Horia e un tip care face producție publicitară de când va jucați voi cu democrația prin nisip. De când nu știați să scrieți corect "Dragnea". În ianuarie/februarie, când ați fugit în stradă cum zboară muștele către hârtia aia lipicioasă de lângă bec, a avut un acces de naivitate și a crezut că strada poate vindeca țara de corupție. Și pentru că nu avea timp să o ardă hipstereste in Piața Victoriei, s-a gândit să contribuie de la distanță. A printat, pe sculele lui, cu oamenii lui și cu banii lui, sute, poate mii de metri pătrați de banner cu sloganuri antiDragnea si antiOrdonanta13, pentru oricine i-a cerut asta. Rezultatul? Controale. Statul condus de papagalii ăștia de pesediști, incapabili să rezolve decât prin forță o criză de imagine, i-a dat în cap.

Pe urmă voi ați pus botul că ați înfrânt hidra pesedista și ați rămas acasă, iar Horia s-a întors la ale lui. L-am întrebat zilele astea la ce i-a folosit implicarea. În afară de faptul că s-a răcorit, la nimic. Nici unul dintre cei care i-au dedicat un comentariu pe net, care i-au invocat numele la bere ca să demonstreze ce rău e Dragnea, nici un influencer, nici un bazat nu l-au mai căutat. Asta deși va alintați între voi că sunteți nu doar uniți în #rezist-entă, dar și șmecheri, directori, influenceri sau decidenți în cele mai mari firme, în multinaționale, în companiile strategice, in pula mea, numa' avioane de oameni sunteti, ma si mir ca nu v-a luat Google!

Nu v-a dat prin cap, ca, atunci când v-ați întors la afacerile voastre, să-l introduceți la furnizori pe Horia, nu? Să printati la el ce aveți de printat? Fără să vă zgarciti, ca de obicei, la doi lei. Așa, de chichi, doar pentru că ați fost legați de fire invizibile, de el, în credința voastră (stupidă) că veți schimbă ceva în țara asta? (nu veti schimba nimic, o sa ne schimbe altii cand le convine).

Și nu e vorba doar de Horia. Au fost patroni de cârciumi care v-au adus in Piata Victoriei apă, ceai, mâncare, oameni care v-au adus haine, care v-au cazat prin București în zilele alea. Ați mai încercat să dați de ei? Să le mulțumiți, așa cum puteti, dacă puteți, cumpărând lucruri/produse/servicii de la ei? Sa nu se mai simta fraieri ca, spre deosebire de altii, ei au dus mana si la buzunar, nu doar la inima?

Pun pariu că nu și mi se pare grotesc. Sunteți gata să lucrați cu o firmă dacă futeți o agentă de vânzări de acolo, să angajați pe bani grei firma unui imbecil, doar pentru că ta'su' e decident în alt contract al firmei voastre. Să faceți afaceri, între voi, doar pentru că va flatați unii pe alții, la spritz sau la adunari cretine, de tip "bataie cu apa" sau "copacul in care atarnam pentru saraci hainele care ne-au ramas mici". Dar nu sunteți în stare să împărțiți prosperitatea cu cei cu care împărtășiți aceleași idei, și să va întăriți astfel unul pe altul.

Știți cine face asta? Pesedistii. Liberalii. Udemeristii. Toate partidele. Toți își pasează banii unii altora, se apără, se ajută, prosperă, iar cu banii aia isi finanțează vehiculul care i-a imbogatit, adica partidul. Voi, proștii, nu. Voi va uniti doar in moduri care va secatuiesc de energie, timp si bani.

Nu va mai chinuiți să faceți Partidul #Rezist, deja v-au infiltrat și împachetat securiștii de nu mai știți cum va cheamă. O organizație de afaceri, însă, cu acest nume, și cu un milion de membri, ar putea scrie și impune Codul Fiscal, oferind, ca alternativă, puterii corupte, o greva fiscală de toată frumusețea. Relațiile între Sindicatul Antreprenorilor #Rezist și Guvernul Tudose s-ar putea derula sub sloganul: "Ne-o sugeți sau vreți să vă futem și în cur?". Vă asigur că vă vor primi cu gurile deschise. Ati putea rupe in doua SEAP-ul, aliindu-va si luand toate contractele firmelor de partid si lasandu-i pe politicienii abonati la bani publici parliti si cu ochii in soare. Dar nu va duce capul s-o faceti. Sunteti destepti, frumosi, decidenti, influenceri, dar sunteti prosti rau!

Revenind: firma lui Horia e foarte tare, zilele astea a livrat la urgență niște spidere, rollupuri, plăci & shits de toată frumusețea, la prețuri beton, unei organizatii serioase, care s-a trezit lăsată baltă in pragul unui proiect mare de catre marile companii de producție publicitară din București. O găsiți aici: www.depozituldepublicitate.ro.

Iar pe naivul de Horia il gasiti aici.

DISCLAIMER:

Acest indemn la "business ideologic" nu este valabil si pentru mass-media. Nu finantati entitati de presa care au stiri politice, de orice fel ar fi ele, dar nu au si audienta, pentru ca ar fi ca si cum i-ati face un masaj pe maini calaului care v-a decapitat.

© 2023 Bogdan Stoica