niste lucruri despre mine

1. Nu ma mai certa pentru parerile mele. Le-am adus de-acasa, tin la ele. De-aia nu traiesti tu cum iti place, ca am scris eu ceva pe net? Atat de prost esti?

2. Nu-mi da ad ca sa ne certam, pentru ca nu ma intereseaza ca nu suntem de acord pe tema x. Iar daca esti fanul vreunui politician,  oricare ar fi ala, iti spun din start ca te consider un bou patentat.

3. Nu ma certa in offline pentru ca nu ne-am imprietenit pe fb. E doar un cacat de joc social pe care nu vreau sa-l joc si cu tine. Plus ca prefer sa ma vad cu oamenii care-mi plac pe bune, nu sa discutam pe net. 

4. Nu-mi spune ce sa scriu si ce sa nu scriu pe blog. Pe bune, la faza asta esti chiar tampit. Nu-mi esti client, sau cititor care plateste pentru content, ca sa emiti asemenea pretentii.

5. Nu ma suna aproape niciodata, urasc telefonul mobil, plus ca n-am vocea asa misto, plus ca am inceput sa uit ce-am vorbit. Scrie-mi, ca ce e scris ramane acolo.

6. Ce e urgent pentru tine nu e urgent si pentru mine. Asa ca nu-mi scrie noaptea sau in weekend. Noaptea dorm, lucrez sau ma fut. Plus ca, rupand laptopul si telefonul toata saptamana, in weekend stau cat pot de departe de tehnologie.

7. Nu-mi mai da stiri, ponturi si informatii de culise din administratie sau politica, nu ma mai intereseaza nimic din perspectiva jurnalistica. Daca ai fost victima unui abuz, sau detii informatii despre o infractiune de coruptie, du-te la politie sau la parchet, nu la presa. 

publicitate

 

© 2023 Bogdan Stoica