#cutelefonul #cutelefonul © bogdan stoica

drama dramatică a unui utilizator tâmpit de facebook

12 noiembrie 2015. Scriu ceva, dracu' mai știe ce, pe facebook și primesc un mesaj, de la Corneliu: "Se pare ca nu pot comenta pe Facebook la ce postezi. Nu-i prea ok din moment ce te urmăresc. Oricum vroiam sa spun, referitor la Alinuța ca ea întâi face un sex in trei si apoi isi întreba soțul dacă e de-acord , adica dupa ce și-a băgat-o adânc ...."

Băbăieți, vă dați seama cât de trepanat e băiatul ăsta? Auzi, nu e ok să nu pot comenta din moment ce te urmăresc. Dar du-te, nene, în pula mea, și urmărește o fată în parc până te arestează. Zici că-mi bagi bani în buzunar, idiotule.... Iar ce vroiai să spui nu mă interesează, ai umorul unui scaun de frizerie, cred că nici la depou nu faci oamenii să râdă.

Ca să fiu cinstit, eu nu i-am văzut mesajul până zilele astea, ocazie cu care vreau să mulțumesc facebook pentru funcția "mesaje filtrate". Dar l-am găsit pentru că omul mi-a mai scris o dată. Serios, tipul e tâmpit cu acte. Ia fiți atenți:

"E fain asa ca toată lumea sa fie de acord cu tine... Sa nu pot comenta daca bați câmpii, daca nu sunt de acord sau am alta părere. Marș. Unfollow"

Da, frate, e fain. Despre asta e vorba pe facebook. Rețeaua asta nu e un ring virtual de box, unde ne batem în opinii, ci locul unde interacționăm când rezonăm, când descoperim că citim aceleași cărți și când ni se pare că ne-am fute foarte bine. După logica ta de oligofren, eu ar trebui să comentez nonstop pe pagina lui Florin Salam și a tuturor restaurantelor care servesc fructe de mare, pentru că urăsc manelele și fructele de mare.

Mai pe scurt: ce te fute grija dacă eu bat câmpii? Cine pizda mă-tii te-a pus să mă urmărești, dacă nu-ți place ce scriu? Cât de chinuit e creierașul tău dacă aștepți nouă luni un semn de viață de la un tip pe care nu-l placi?

 

pu bli ci ta teeee

DISCLAIMER: Am peste 40 de ani. E greu să mă mai convingi să-mi schimb părerile. De-aia nu mă cert niciodată pe facebook, pentru că demersurile astea sunt inutile. Și bannez comentatorii cu care intru în dezacord din simplul motiv că nu vreau să mă cert pe net cu niște avataruri, nu pentru că ei ar avea dreptate și eu nu.

Blogul meu. Pagina mea. Regulile mele. Eu folosesc Facebook ca pe un instrument de relaxare și atât. Simplu.

 

 

© 2023 Bogdan Stoica