pigeons pigeons © bogdan stoica

Fragil, nefragil, tot dracu' ăla e, la Fan Courier

Am primit acum un an niste sticle. Erau intr-o cutie, izolate una de alta cu niste tuburi de polietilena, umflate. Cred ca si daca saream cu toate cele 85 90 de kilograme ale mele pe cutie, sticlele tot supravietuiau.

De-aia ma duceam asa voios, ieri, la Fan Courier. Avem o chestie, destul de fragila, de trimis cuiva. Am ambalat-o eu cum m-am priceput mai bine, cu cartonul unei cutii de cuptor cu microunde, dar paranoia imi spunea ca daca adauga FanCourier cutiei mele si niste protectii specifice unei firme de curierat mari, chestia mea va ajunge, sigur-sigur, in conditii bune, la destinatar.

Ei bine, nu. Sa trimiti ceva fragil cu Fan Courier este ca si cum ai pune la loto. M-a lamurit chiar fancourierista cu care am stat de vorba, la sediul de langa Ploiesti.

"Sarut mana, am si eu un colet mai fragil de trimis. N-aveti elemente de protectie, un ambalaj suplimentar, ceva?"

"Nu. Dar o sa scriem FRAGIL pe cutie. E ambalat bine produsul?

"Eu zic ca da. Dar ajunge sa scriem FRAGIL?"

"Hm... Vedeti, eu pot sa scriu FRAGIL pe cutie, si oamenii nostri o sa se poarte frumos cu cutia. Dar in camion cutiile sunt stivuite, si nu vede nimeni ce scrie pe cutie".

"A, deci si coletele FRAGIL merg la un loc cu celelalte?!"

"Pai, da. E acelasi camion..."

Ce dracu' era sa fac? E Fan Courier, totusi, nu vreun buticar suspect. Puterea brandului a invins logica si am platit, semnat, etc. Sper ca obiectul meu sa nu calatoreasca pana la Bucuresti sub vreo masina de cusut de 80 de kile...

Acum astept. Stau ca pe ghimpi, pentru ca nu prea castig la loto. Va spun mai incolo daca am castigat la loteria Fan Courier. 

UPDATE - Am castigat! Ce noroc am avut.... 

........

comentezi? fa-o aici: www.facebook.com/bogdanstoica.ro

© 2023 Bogdan Stoica