pigeons pigeons © bogdan stoica

teleshoppingul meu preferat - Caresse Jeans

Imi place foarte mult programul de teleshopping cu jeansii aia care stau cum trebuie, nu ca jegurile alea de jeansi de firma. Textul este plin de fracturi logice, de truisme si are o topica demna de un sofer de microbuz de marfa. 

Momentul meu preferat este insa testimonialul tipei care si-a cumparat jeansii astia: 

"Si sotul e foarte incantat de ei. Mi-a spus sa arunc treningul si sa port numai Caresse Jeans".

Aha. Si din asta, tu ai tras concluzia ca te place in jeansi mai mult decat in trening? Esti sigura ca nu ti-a spus asta ca sa nu mai mergi in trening la mall, ca o batuta in cap? 

Sau poate ca stai prea mult in trening, la propriu. Si a zis "arunca treningul" pentru ca nu mai vrea sa vada flenduroşenia aia pe tine.

Sau poate ca sotul nu era atent, si a ingaimat ceva sa scape o noua discutie de tip "cum imi sta?". Nu vad de ce ar trebui sa arunci pantalonii de trening cand iti cumperi jeansi. Articolele astea vestimentare convietuiesc foarte bine in sifonierele oamenilor normali. Sau sunteti din Vaslui?

Whatever.... Parerea mea e sa arunci si treningul, si jeansii. Umbla mai lejer prin casa, daca ai ce arata. O sa simti viata mai frumoasa indiferent de ce ti-ai cumparat. Iar lui cumpara-i o burtiera care sa nu se vada sub maiou.

Comentezi? 

 

© 2023 Bogdan Stoica