#JeNeSuisPasCharlie #JeNeSuisPasCharlie

Esti fanatic? Fa-ti testul care-ti spune cum esti, in functie de zodie

Deja nu mai suport acuzatiile care zboara in toate partile. De 24 de ore, orice ai spune nelacrimogen despre Franta, te transforma automat intr-un terorist, un sustinator al teroristilor, sau un fanatic latent. Eu am gasit o solutie sa aflam adevarul despre fiecare dintre noi: un test.

Testul este foarte simplu: eu descriu niste caricaturi ipotetice, iar tu inchizi ochii si le vizualizezi, si apoi raspunzi sincer daca m-ai ucide pentru ca le-am desenat. Ignora ca nu ma ocup cu asa ceva. Ignora si chestia cu "in functie de zodie", este doar gluma mea preferata.

Sa trecem la treaba, da? 

Caricatura nr. 1: in prim plan, Iohannis ii face un blowjob lui Basescu, iar pe fundal este Ion Iliescu imbracat in preot, cu o zvastica de aur la gat.

Caricatura nr. 2: Raed Arafat face plaja gol si drogat, cu o sticla de Jack Daniel's in mana, pe o cutie cu piese de elicopter, iar pe fundal se vede un elicopter prabusindu-se intr-un nor de fum.

Caricatura nr. 3: Nadia Comaneci stranguland-o pe Simona Halep cu ciorapii lui Adrian Iovan, care rade fericit pe un avion plin cu schelete de tigani care fac sex.

Caricatura nr. 4: Preafericitul Daniel stand in echilibru pe spatele unei babe care inconjoara biserica in patru labe. In mana stanga are un teanc de euro, iar in dreapta un bici. Baba are urme de lovituri pe fund.

Caricatura nr. 5: Victor Ponta scotandu-i, cu limba, ceara din urechi lui Marian Vanghelie care scoate ochii unui iepuras roz pe care scrie Dragnea.

Ia spune, coa'e: Esti bine? Tensiunea ok? Respiratia?  Iti pulseaza vreo vena pe cap?

...................

#JeNeSuisPasCharlie

..........................

Daca vrei sa comentezi ceva la acest text, intra AICI.

© 2023 Bogdan Stoica