experimentul MOGA - la ce dai LIKE pe facebook experimentul MOGA - la ce dai LIKE pe facebook

La ce dai, de fapt, LIKE, pe facebook - experimentul MOGA

In primul rand, ma bucur ca am scapat. De cateva ori, mi-a fost foarte rusine. In alte zile, a trebuit sa dau explicatii pe tema citatului complet idiot sau a englezei folosite. Unii dintre prietenii mei au crezut, probabil, ca m-am tacanit... In al doilea rand, trebuie sa va spun ca sunt destul de trist. Printre cei care au dat like pozelor se numara si oameni ok, cu lecturi, cu suficient de putin timp liber, nu loseri care dau like la orice, de plictiseala. In al treilea rand, trebuie sa recunosc ca ma asteptam sa fiu prins. Milioane de romani stiu versurile pieselor lui Marius Moga, ar fi trebuit sa le recunoasca. 

Acum, ca am scapat de ce ma macina, sa va povestesc: am facut un experiment. Am luat, de pe versuri.ro, cantecele lui Marius Moga. Am ales 16 versuri si le-am transformat in tot atatea poze cu citate ale unor celebritati, de la Petre Tutea la Dalai Lama si de la Mircea Cartarescu la Irina Binder, basca cel mai in voga om de pe Facebook - Klaus Iohannis. Am publicat cate o poza pe zi, timp de 16 zile, dar nu mai mult de o zi. In fiecare dimineata, ascundeam din cronologie poza de ieri si postam una noua. Cum ar veni, n-am incurajat propagarea lor pe Facebook.

Si totusi, mesajele au prins! Asa idioate cum erau, cu o grafica de doi lei, cu texte care nu se potriveau cu autorii.... In total, cele 16 poze cu citat au strans 330 de like-uri si vreo 20 de share-uri. Si nu s-a prins nimeni de experiment! Mai jos, aveti toate pozele cu citate facute din versuri ale lui Marius Moga. Distrati-va in voie. 

Apropo: vi se pare ca "vii la mine de atatia ani pentru ca ti-e sete" e vreo minune de citat? :))

...............

Daca vrei sa comentezi ceva la acest text, intra AICI.

© 2023 Bogdan Stoica