Doamna Udrea, pe bune?! Se termina campania si mie nu-mi suge nimeni pula?!

Stimată doamnă Elena Udrea, ţin să vă spun ceva important, înainte de alegerile de duminică. Acum vreo săptămână, m-am trezit la uşă cu patru adolescenţi, dintre care unul saşiu. Erau de la PMP. M-au întrebat dacă vă susţin, ocazie cu care eu mi-am adus aminte de poza aia a dumneavoastră, din Libertatea, în costum de baie, şi chiar m-am gândit cum v-aş susţine, de două-trei ori. Am zis da și că am primit un pliant cu dumneavoastră, un pix şi promisiunea că "voi mai fi contactat". Chiar ma gandeam la dumneavoastra, la cât de ferm aveati fundul in pozele alea din Paris, cand spărgeați 500 de euro pe ora, cand a sunat iar la ușă, cineva. O fătuca, cu sânii mult mai puțin mișto decat dumneavoastra, care mi-a oferit un bloc-notes, un ziar și un biletel. 

Toate trei - o rusine. Ziarul ăla e o vomă. Mai merge la babe un asemenea accesoriu de campanie, şi, oricum, fontul ales e prea mic pentru ca ziarul ăla să fie citit de o babă. Adaug si ca aveti, in ziar, o poza cu un tip extrem de antipatic in Ploiesti. Bileţelul este atât de infect făcut, printat, decupat şi tras la xerox încât seamănă mai mult cu celebrele "refacem căzi de baie, reparam chiuvete si punem gresie-faianta", pe care le gasesc zilnic in cutia postala. Iar bloc-notesul este o rusine, doamna Udrea. Va fac astia de la PMP Ploiesti de ras, cu un asemenea bloc-notes. E cel mai ieftin din piata. L-am gasit pe net, de vanzare, cu nici 25 de eurocenti, ceea ce inseamna ca engross costa jumatate. Adica, cincizeci de bani.

Si nu merge, doamna Udrea. Bloc-notesul asta de cincizeci de bani nu se potriveste deloc cu Mertz-ul ala de 120.000 de euro, cu ceasul ala de 40.000 de euro, cu camera aia de hotel din Franta de 1.600 de euro pe noapte si cu eșarfa aia Vuitton cu care v-ati fâțâit prin campanie, fix unde nu trebuia. 

Sincer, daca tot ati riscat cu sloganul ala "bună pentru Romania", de ce n-ați riscat pana la capat, imagologic vorbind? De ce n-a venit la ușă o blonda hot, care sa-mi zică: "Bună seara, sunt din staff-ul de campanie al Elenei Udrea. Am venit să-ți fac un bot în stilul prezidential. Ai voie sa-mi spui "Elena", desi mă cheama R_&^$#, iar eu o să-ți spun, când termini pe faţa mea, "a fost o onoare, Traiane, ca întotdeauna". Cum procedam: intru sau o facem aici, pe casa scării?"

Asta era, stimată doamnă Udrea, o campanie corectă de diseminare a mesajului principal de campanie. Dacă făceaţi asta, vă votau toţi bărbaţii din Romania, indiferent prin ce magazine de lux spargeți banii ăia furați de Dorin Cocoș...

publicitateeeeee, fără număăăăărrrr...

© 2023 Bogdan Stoica