nights - Ploiesti nights - Ploiesti © bogdan stoica

Sa-l votezi pe Klaus Johannis e ca si cum ai scrie pe Facebook ca iti pasa de stratul de ozon

Intamplarea face sa cunosc niste oameni, dintre cei care-i stau alaturi lui Klaus Johannis in aceasta campanie electorala. Si azi m-am distrat copios, ascultandu-i ce-au de facut: ceva imposibil. Asta pentru cel mai celebru neamt din Romania are o problema: pana si el stie ca o sa piarda alegerile. Ia fiti atenti la cele cinci reguli de campanie stabilite de el:

  • - nu merg in comune si in targuri; 
  • - nu-l atacam pe Basescu, ca ne trebuie electoratul lui;
  • - metoda mea preferata de comunicare este televiziunea;
  • - lasati mesajele in grija mea, voi mobilizati activistii;
  • - pentru mine, duminica e zi libera;

Am mai ajutat si eu un candidat, doi... Am mai scris cate un discurs si am mai strans niste oameni la o poveste cu mici in coada. Dar n-am avut niciodata un candidat atat de anti-el, pe care l-as fi abandonat imediat dupa ce imi spunea tampeniile astea. Cum sa zici, ma, intr-o campanie prezidentiala, ca duminica e zi libera?! Cum sa te lasam  sa faci tu mesajele, tu fiind un anti-comunicare?! Cum sa-ti pui echipa de PR sa faca schemele de lucru cu activistii?! 

Discutia de azi mi-a fost, totusi, foarte folositoare. Am inteles de ce se poarta ca niste cretini liberalii din Ploiesti, plus ca am ras la maxim de prietenii mei. Cel mai prost politician pe care l-am antrenat făcea, la debut, declaratii politice, chestii ca "politicianul X e tare in clanţă" sau "reforma e subţi", si tot a ajuns ministru, pentru ca avea alte calitati. Cu Johannis, insă, nu e nimic de făcut. Nimic! E o cauza pierduta, exact ca stransul de semnaturi pe Facebook, care nu creaza niciodata efecte in viata reala.

...............

Daca vrei sa comentezi ceva la acest text, intra AICI.

© 2023 Bogdan Stoica