Cine are voie sa se ia de o curva

Cine are voie sa se ia de o curva

Punctul 1 - In primul rand, clientul. Exista o cutuma, dincolo de legislatia privind protectia consumatorului, care spune ca serviciul prestat trebuie sa merita banii. 

Punctul 2 - In al doilea rand, nevasta clientului, sau persoana draga acestuia care s-a infectat cu sifilis/sida/herpes/hepatita, primita gratuit de client de la curva.

Punctul 3 - In al treilea rand, vecinii curvei. Cei care au de suferit, in materie de confort psihic, avand un trafic sustinut de persoane dubioase in apropierea locuintei.

Punctul 4 - In al patrulea rand, orice mama, pentru ca poate afecta educatia copiilor sai.

Punctul 5 - In al cincilea rand, fiscul. Daca faci niste bani, trebuie sa platesti niste taxe. Asa merg lucrurile si cand montezi gresie si cand sugi pu*a.

Punctul 6 - In al saselea rand, oamenii bisericii, oricare ar fi ea. Prostitutia este impotriva religiei, iar razboiul sutane-bikini este un proces natural, care tine fenomenul sub control.

Punctul 7 - In mod intamplator, ca o exceptie care sa confirme regula, o curva ar trebui criticata de un politician. Regula este - nu exista curve mai mari decat politicienii.

Motive:

- isi inseala clientii, ca la punctul 1

- fac victime colaterale cu actiunile lor, ca la punctul 2

- creaza disconfort in vecinatate cu opulenta lor nejustificata, ca la punctul 3

- pentru ca sunt unii dintre cei mai prosti parinti, ca la punctul 4

- pentru ca ei controleaza fiscul, in loc sa se lase controlati de fisc, ca la punctul 5

- pentru ca au politizat si ierarhia oamenilor bisericii, lucru pe care nici prostituatele nu-l fac, conform punctului 6

- nu uitati regula - nu exista curve mai mari decat politicienii

Dedic acest text senatorului PSD Daniel Savu, pe care l-am vazut pe Romania TV infierand o curva care se fu9e fara sa plateasca taxe. Trec peste intrebarea logica Cum sa plateasca taxe legal, pentru o activitate ilegala?! si ma rezum sa spun ca tipa aia de la Romania TV, care o face cu oricine ii da niste bani, imi este un pic mai simpatica decat un senator, care face cam acelasi lucru, din punct de vedere politic.

© 2023 Bogdan Stoica