Sa-ti fie rusine, Bianca Dragusanu!

Analistii anti-Basescu nu-s atenti deloc. Marea nedreptate care i se face lui Adrian Nastase nu este intemnitarea lui. Au mai fost demnitari la puscarie, dar totul s-a facut regulamentar: il duci cu alai, apoi te muti la tv, si povestesti ce nasol e la puscarie, analizezi critic cazul si dovezile, starnesti populatia impotriva judecatorilor, critici justitia, dai vina pe aia care l-au bagat la puscarie ca tot ei au scumpit nu'ș ce pana mea...

Acum, slujba asta para/religioasa nu s-a putut tine. Asta pentru ca, fix in mijlocul bisericii, a fluierat mediatic Bianca Dragusanu! Pai petardele se dau doar de Revelion!

Pai asa se face, dom'soara? Sa te apuce pe tine sexul cu Adrian Cristea fix cand il plangem noi la televizor pe marele Adrian Nastase?! Sa se duca de suflet bruma de audienta pe care am fi facut-o cu arogantul in dungi verticale doar pentru ca tu ai fost la Paris, sau la Periș, nici nu mai țin minte!? Din cauza ta, sa nu stie nici macar activul de partid ca Basescu e un cremenal, pentru ca te-a mancat pe tine la noada sa te aiacel mai trepanat fotbalist roman?!

Sa-ti fie rusine, Bianca Dragusanu! Este inacceptabil ca Basescu l-a bagat pe Nastase la puscarie, iar romanii il compatimesc pe Victor Slav!

[comenteaza aici, daca ai ceva de comentat: www.facebook.com/bogdanstoica.ro]

Mai multe din această categorie: « Francisca ceață »
© 2023 Bogdan Stoica