Cafe Aroma - Ploiesti Shopping City

"Prin meniul variat de cafele, cu tot felul de arome, condimente, bauturi alcoolice adaugate, si texturi diferite, in cafeneaua Aroma by Segafredo regasesti pasiunea inconfundabila a stilului de viata italian si traiesti o experienta multisenzoriala inedita".  - asa zice pe site, asa scriu si eu.

Eu unul as fi pus, in fraza de mai sus, "texturile" inainte de "bauturi alcoolice", dar asta nu e o problema atat de mare. Mai mare jalea a fost cu setul de colinde sexy, adica de-alea lente, obosite, de-mi venea sa-mi tai venele in mijlocul cafenelei. 

Noroc ca a fost ok cafeaua. Si locatia e ok, desi nu pricep de ce au ales Segafredo ca vector principal de imagine. Brandul asta este, intre cafele, ce este Loganul intre masini: o optiune sigura, nu cea mai buna. Cum nimeni nu se trezeste avand in minte ideea "mamaaaa, ce-as bea acum un Segafredo!", cafeneaua asta se putea numi oricum, si ceva-ceva le-a sunat si antreprenorilor in cap cand au luat decizia de a o numi "Aroma". Nu s-au putut abtine si au pus pe pereti doar reclame Segafredo si un montaj de litere volumetrice "Aroma by Segafredo" complet inutil.

Noroc ca localul e ok. Adica, oamenii care erau duminica pe la pranz, acolo, erau ok. Fara tzoape sulemenite aiurea, fara dobitoci care pacane in masa cu cheia de la Mertz. Cu alte cuvinte, nu aveai senzatia ca esti la mall, la o demonstratie de my-social-updates

Si, oricum, cafeaua e mai buna decat Lavazza de la Paul...

 

Mai multe din această categorie: « Ray Sports Targul cu Bunatati »
© 2023 Bogdan Stoica