Misu de la observatorulph.ro a murit iar. Moare periodic, saracu...

53.000 de unici in ianuarie la mine, 37.000 pe observatorulph.ro.

Asta e problema principala a lui Mihai Nicolae. Lumea s-a saturat de fixatiile lui, de povestile in care spune ca albul e negru, ca raii sunt buni, ca hotii sunt integri si ca prostii sunt destepti. Aparut ca o alternativa la mine, si ca ultim debuseu al banilor stapanilor lui Misu, observatorulph.ro n-a invins decat pe alocuri. Noroc cu Stavri, ca altfel nu invingea niciodata. Acum, ca Stavri a plecat in SUA, Misu e mort din nou. Nu-l bat doar eu, luna de luna; il bate si ziarulprahova.ro. A ajuns pe trei, desi se lauda in piata ca e locul 1. La ce, ma? La minciuni?

Stirea cu Vlad Cosma nu-mi apartine, dar mi-o asum. Vlad reprezinta, alaturi sora lui, Andreea, plus alte cateva zeci de persoane, lumea mondena a Prahovei. Sunt cunoscuti dupa nume, masina, moaca, de zeci de mii de oameni. E normal ca prahovenii sa fie curiosi sa afle ce se mai intampla cu ei. Stirile cu ei nu sunt stirile anului, dar reprezinta un magnet pentru un public neinteresat de politica si administratie, public care ma intereseaza foarte tare, neavand, ca Misu, stapani cu interese politice. Iar experienta anterioara arata ca n-am gresit: toate stirile cu Vlad Cosma au facut audienta, fara sa fie nevoie ca fiul presedintelui CJP sa poarte vreo pereche de sani. Dar ce sa-i explici asta unuia pentru care doar audienta inseamna doar sa fie citit in Casa Alba...

Misu are si o problema secundara. Noii si vechii stapani ii cer decredibilizarea celor care ii critica. Te iei de Liviu Luca, Mihai Sorin, Andrei Volosevici de la Primarie, Adrian Dobre de la Prefectura, Marian Saniuta de la nimic, Nicolae Onea de la Coni, Radu Popescu de la RATP? Te iei de PDL? Vine Misu si te eviscereaza, ca deontologul!

Deontologul.... Mars, ma....

NOTA - pentru toti cei care o sa ma intrebe, din nou, de ce ma cert cu Misu, ce-am de impartit cu observatorulluipeste.ro, etc, raspunsul este acelasi: nimic. Nu am scris niciodata despre baiatul asta cu exceptia situatiilor in care el s-a aratat deranjat de existenta mea. Am dat raspunsuri si am facut clarificari, atat. N-am ce sa am de impartit cu un tip cu atatea probleme, incat isi neaga si numele.

© 2023 Bogdan Stoica