De ce nu mai merg niciodata cu taxiurile firmei Lodias.

Anul trecut, mi-am uitat cheile intr-un taxi Lodias. L-am identificat pe sofer, dar n-a fost chip sa recunoasca. Il inteleg cumva: o cheie de masina cum aveam atunci valoreaza vreo suta de euro, iar nesimtitul s-a gandit ca i-ar prinde bine un ban necinstit.

Anul asta a inceput tot cu experiente neplacute cu Taxi Lodias. Indirecte, de data asta. Eram in trafic, cu copilul in masina; in fata, un bou cu un Cielo de la Lodias, incercand sa intre in Democratiei. Descopera intr-un tarziu ca se joaca de-a Lucescu, si ca tramvaiul care venea din stanga urma sa-l lase fara capota si rotile din fata. Imbecilul a dat inapoi fara sa ma avertizeze in vreun fel si mi-a julit bara. Practic, mi-a dat de m-a julit.

Avaria e un cacat, nimica-toata. Ce m-a deranjat este ca, dupa ce a coborat din masina, inainte sa spun eu ceva, s-a apucat sa strige: "Ce voiai, ma, sa ma loveasca tramvaiul?!" I-am explicat, printre morti si sor-sa, ca as fi preferat sa se asigure inainte, nu sa-si riste masina iar apoi sa ma "juleasca" pe mine.

Regret si ca M m-a auzit injurand infiorator. 

#LuieModias

....................

comentarii? aici: www.facebook.com/bogdanstoica.ro 

© 2023 Bogdan Stoica