Carrefour - etichete false

Pe raft scria 5,35 lei pachetul cu 10 mape transparente, mai cunoscute drept "chiloţei". Un preţ mare: mapa iese la 0,53 lei, iar în centrul Ploieştiului, la librării, o găseşti la 0,13 lei bucata. Pe de altă parte, dar dacă tot eşti acolo, le cumperi. Trei seturi am luat, dar la casă mi s-au cerut nu 16 lei, ci 45! Aşa că le-am lăsat acolo. 

Ăsta este principalul motiv pentru care am devenit un oportunist în ceea ce priveşte ofertele Carrefour Ploieşti. Dacă apare ceva la preţ foarte bun, cumpăr acel produs şi plec. Nu mai colind magazinul, nu mai casc gura. E modul meu de protest faţă de o politică comercială bazată prea mult pe înşelătorie şi manipulare.

 Ce mă râcâie pe mine nu este politica Protecţiei Consumatorului faţă de Carrefour. Nu mă aştept ca CPC Prahova să-şi permită prea multe în faţa unui gigant internaţional. ANAF ar putea s-o facă însă. Aduci 10 oameni, constaţi preţuri diferite raft-casă de marcat, la minim (cred eu) 50 de produse, le iei contabilitatea din ziua aia la mână, tragi o concluzie, o scapi în presă, să vadă cât mai mulţi cum sunt păcăliţi, şi te rezbuni pe francezi.

E aşa greu?

© 2023 Bogdan Stoica