Bai Baconschi, esti cumva retardat?

I-auzi hal de declaraţie la Baconschi:

 ”În aceste comisii de specialitate nu intră militanţi de tip clasic, ci mai cu seamă competenţe, personalităţi. (...) Este extrem de important pentru victoria noastră de la anul să fim cât mai aproape de aceşti oameni, în dialog nesimulat şi permanent cu ei, să le preluăm agenda şi în acelaşi timp să ne poziţionăm pe eşichierul politic ca principal partid de centru-dreapta, partid popular în ambele sensuri ale cuvântului, din punct de vedere doctrinar şi în acelaşi timp susţinut de România care lucrează, nu de România care cerşeşte”.

Pulică, România care cerşeşte este opera voastră, desăvârşitorii ctitoriei miloage a pesediştilor.

La Filipeştii de Pădure, de exemplu, personalităţile şi competenţii sunt jefuiţi SISTEMATIC DE ţiganii miluiţi de primărie cu ajutoare sociale ca să voteze PDL. Iar la Scorţeni, PDL a miluit toată comuna cu bani, lemne de furat şi alimente, ca să fie votat ca primar un beţivan simpatic.

 Observi, dragă Teodor, vorba lui Hillary, că ţi-am dat doar două exemple. Să nu oboseşti... Gândeşte-te că tu, pe fond, nu faci nimic, dar eşti plătit de noi toţi, deşi nu dorim asta. Se poate spune, aşadar, că tu reprezinţi România nedorită. 

© 2023 Bogdan Stoica