Din seria Răspundem Cititorilor - Azi: Kriogen. De unde fură iPloieşti conţinut?

"Ne arati si noua de unde a furat continutul? Nu de alta, dar vad doar ca pui o poza si acuzi. Macar acuza si argumenteaza pentru ce acuzi, nu doar asa sa te afli in treaba." 

Kriogen, preiau legătura. Ai ceva dreptate, în sensul că nu la postul la care ai comentat tu trebuia să fie poza aia. O dovadă de furt a iPloiesti.ro de pe PH-online.ro găseşti aici, analfabetul crezând că dacă face un rezumat, se scoate. Nu s-a scos, pentru că ştirea aia n-a venit pe canalul de comunicare, n-a mai dat-o nimeni, iar el nici nu ştie, probabil, la ce etaj dn casa albă e primăria. 

O altă dovadă e aici. Dacă nu primeşte comunicările Primăriei Ploieşti pe email, de unde credeţi voi că le ia iPloiesti.ro? I le aduce DHL? I le spune o voce? Nu, tati, iPloiesti.ro fură ca porcul şi face pe deşteptul ca prostul, tăcând mâlc, dacă pot să spun aşa. Spune drept, Kriogene, tu ai accepta să te fac albie de porci pe degeaba? Nu. Nimeni nu acceptă aşa ceva pe termen lung. Uite, încerc de faţă cu tine: George de la iPloieşti e un bou analfabet care fură conţinut. Să vezi dacă zice ceva... 

Scuze dacă vă obsedez doar cu iPloiesti.ro. Menajez pe cineva.

© 2023 Bogdan Stoica