"Scrii ceva pentru un aichiuoes' gratis? cu rezerve cu tot". "Sigur. Yupiiiiii..."

"US Centers for Disease Control has activated its Emergency Operations Center ... lung injury associated with vaping... vaping-related injuries and deaths ... protect our Nation from this serious health threat ... health risks ... refraining from using e-cigarette or vaping products". De aici (link). N-am chef sa traduc, nici sa citez pe larg, ca eu n-am nici o problema daca oamenii prosti mor. De fapt, am scris textul asta mai mult pentru influencerii pulii mele care se vand pe un ai-chiu-o-es. Serios. Daca vedeti la vreun influencer(ul pulii mele) postari care glorifica tigari electronice, sa stiti ca alea nu-s postari pe bani. Nu vorbim de un business de promovare, cu facturi, contracte, etc. Doar de mocangeala. Aia care vand mizeriile astea le dau periodic tigari sa scrie de bine. Ca e cool sa fumezi la interior, ca noua aroma de visine cu pula mea, si, mare atentie, ca e sanatos sa fumezi asa ceva.
E, uite ca nu e. Ca au spart americanii buba care ameninta sa ia proportii mai ales in tarile unde-s multi astfel de oligofreni care se vand pe nimic. Tigara electronica provoaca leziuni pe plaman si chiar moartea. Scrie negru pe alb, pe site-ul ala, care nu e vreo oliviasteerserele, ci una din platformele oficiale ale guvernului american. 
Bai, si ma gandeam cum ar fi fost sa fi fost si eu atat de prost, pe partea mea, a fumatorilor conventionali. Ca eu fumez. Dar sa stiti ca fumez si atat. Nu povestesc ce frumos fumez, nu-i indemn si pe altii sa fumeze si nici nu spun ca fumatul e sanatos, ca javrele astea fara nici un dumnezeu. Deci, ma gandeam cum ar fi fost ca, in toti anii astia de glorie online, de sute de mii de unici lunar, sa fi venit unul unul la mine zicand: "Daca-ti dau zece pachete de Kent scrii ceva frumos de noi?" si eu sa zic "Da, ma, clar. Da incoa' tigarile. Uuu, ce frumos arata multe pachete noi! Deci, sa scriu ca e sanatos, da? Cu hashtag si check-in la voi la firma, da?"

Ar fi fost nasol. 

dacă ți-a plăcut să citești asta s-ar putea să-ti placă și cărțile de pe

https://bogdanstoica.ro/shop

© 2019 Bogdan Stoica