efectul arsenie boca din tabăra start up your life

N-am nici un chef să mai scriu o dată, pe acest blog, despre cât de mișto este tabăra start up your life. Am făcut-o deja de trei ori. Și e cumva jenant, pare că sunt unui din acei cretini care insistă:

  • să fumezi căcatul lui de iarbă, nu țigările tale;
  • să îți iei iphone, ca el, nu samsung;
  • să votezi cu partidul care-i place lui, nu cu ăla care-ți place ție;

Or, eu nu-i suport pe oamenii care se poartă așa. Care impun. Așa că nu-ți mai spun să te duci în tabăra de business denumită mai sus. Doar o să-ți povestesc niste chestii care s-au întâmplat datorită faptului că tabăra asta se ține. 

  1. o tipă care a fost în tabără și-a închis businessul în anul următor, pentru că ea îl vedea ca pe un second job & income iar afacerea crescuse într-un asemenea hal încât începuse să-i consume tot timpul. 
  2. un tip care a fost în tabără și-a închis businessul pornit înainte de ea, pentru că și-a dat seama, stand de vorbă cu oamenii de acolo, că nu avea nici un viitor. A evitat, astfel, un faliment costisitor, și acum s-a apucat de altceva. 
  3. altă tipă care a fost în tabăra asta are acum, la mică ei afacere, încasări duble, de la 500-600 de lei pe zi la 1.100-1.200 lei pe zi. În același spațiu, cu aceleași produse, vândute la aceleași prețuri. 
  4. un tip care a fost în tabără lucrează acum la un proiect pentru unul dintre cei ce predă în tabăra asta, și pun pariu că o să se umple de bani, pentru că predătorul este un tip de sute de milioane de euro.
  5. o altă tipă a învățat în tabăra asta cum să-și multiplice afacerea și acum are două... chestii, în care lucrează cinci oameni, nu doar ea, ca înainte de tabără. 
  6. alt tip s-a prins în tabară că există oameni atât de proști încât construiesc ansambluri imobiliare uriașe fara sa stie sa le administreze si acum vinde, acelor oameni bogati, din solidele lui cunostinte in domeniu.
  7. altă tipă a cunoscut în tabără un predător cu un business la care ea se pricepe foarte bine, și acum îi vinde tipului niște chestii pe care ăla le revinde și amândoi fac lei cum se vede în clipul lui Guță cu maneaua PSD. 
  8. alt tip a făcut, după ce a mers în tabără, o firmă care pune laolaltă interesele unei întregi industrii dintr-un domeniu cu milioane de clienți. Si ghici ce? Face bani.

Știu că cele opt chestii de mai sus sună ca poveștile de la Prislop, unde fac minuni moaștele lui Arsenie Boca. Așa și sunt. Dar, ca orice minuni, sunt valabile doar pentru cei ce cred în ele. Așa că dacă nu crezi o iotă din cele de mai sus insist să nu dai like sau share acestui text, să nu citești prezentarea taberei - LINK - și să nu cumva să te duci acolo, așa cum nu te duci nici la Prislop să le spui oamenilor "băi, vă rugați la o cutie de lemn de brad băgată în pământ acum niște zeci de ani, nu are cum sa se intample nimic bun din asta"Dacă, însă, ai încredere în faptul că nu mi-aș risca reputația aburindu-te cu niște povești false și că lucrurile descrise mai sus sunt reale, du-te in tabăra start up your life și folosește acest cod de reducere de 25% - LINK

Pentru tine sau pentru cineva pe care-l pe stii open-minded la minuni antreprenoriale si il vrei independent si prosper

Poza de mai sus e făcută în România, acum câțiva ani, nu acum opt sute de ani. Pare realistă doar datorită dedicației cu care se luptă cei doi angajați de la departamentul Divertisment ai castelului. Dacă ei au crezut in duelul ăla, am crezut și eu în ce vedeam si am putut sa fac o fotografie care transmite, și ea, o doza bună de realism. 

© 2023 Bogdan Stoica