am trait s-o vad si p-asta: Mihai Sora vrea inchiderea Digi

"După ce deputatul Florin Iordache a fost invitat la o emisiunea de la Digi24, Mihai Şora a reacționat pe pagina sa de Facebook, nootând că televiziunea din Panduri merită să dispară. „Dragi prieteni, e simplu: o televiziune care îl invită pe AltăÎntrebare în fața românilor merită să dispară. Nu poți, sub pretextul imparțialității, să legitimezi tocmai discursul celor care distrug această țară. Nu le poți acorda creditul onestității tocmai groparilor României. Dându-le o platformă de exprimare, nu echidistanța o arăți, ci complicitatea cu ei”, scrie Mihai Şora pe Facebook" (evz.ro).

E amuzant din trei motive:

1. Digi nu merită închis, ci trebuie închis. Pentru că pierde bani de-am'pulea, ca RADET, nu pentru că dă anumite mesaje care nu-i plac cuiva. Una e libertatea de exprimare, alta e o afacere păguboasă.
2. Digi este acea televiziune care promovează asiduu mesajele USR și PLUS, adică partidele acelor băieți care-l validează pe moș la fiecare bășină filozofică pe care o dă.
3. Mihai Sora s-a mai ocupat cu cenzura. În tinerețe. Cand era mâna dreaptă a Anei Pauker. Stalinista aia trimisă de ruși să ne învețe comunismul. Pare ca batranelul si-a adus aminte de frumosii ani ai tineretii, nu?

În momentul asta, mi-e foarte milă de toți fanii lui Mihai Sora. De cei care, în loc să se uite în istorie la contribuția lui Sora la dezvoltarea comunismului din România (cel mai atroce din Europa), se uită la postările lui de pe facebook, îl aplaudă când îl văd în Piața Victoriei, îl citează la discuții (prea) aprinse la un vin. Păi pe lângă ei, oamenii care se închină (ca niște proști primitivi și fără dinți, desigur), la cuponul de pensie, la Taraf TV sau la Catena, sunt niște sofisticați, nene...

[varianta pentru prosti: de parca Florin Iordache si PSD ar putea aduna voturi, vreun vot, un singur vot, de la publicul Digi]

 

 cartile mele sunt aici...


w1w2w3 w5w4w6 w00
... si pe Amazon.

 

 
 
© 2019 Bogdan Stoica