cum o sa se faca bani din videochat si de restul caramele

Iar am discutat cu Dragos, in podcastul Si De Restul Caramele, despre videochat. "Sa stii ca m-au certat multi, pentru faza aia", mi-a spus. Faza aia fiind cea in care eu am spus ca videochat-ul mi se pare cea mai curata dintre meseriile asociate sexului. Nu te atinge nimeni. Nu iei nici o boala. Nu ti se vede moaca decat daca vrei, nu ai conexiuni cu clienti din Romania, deci n-o sa te afle nici vecinii. Am ajuns sa cred asta dupa ce am vazut, de prea multe ori, femei extrem de frumoase obligate sa suporte mizeriile unui sot dement sau libidinoseniile lui sef curvar, pentru o casa, o masa, un salariu.  

Altfel spus, nu recomand videochatul ca pe o cariera, ci ca pe o solutie decenta de avarie. Si vorbesc in cunostinta de cauza: o prietena de-a mea, foarte buna, face asta. De ani de zile. O fata cu ceva ghinion in tinerete: un viol, apoi o lunga perioada de prostitutie impusa cu forta. Cand a scapat s-a dus afara, unde a descoperit ca poate trai mai bine fiind escorta de lux. Acum s-a intors, are o fetita, o creste misto, si isi face banii din videochat. 

"Ma crezi ca de multe ori nici nu ma dezbrac? Ca am clienti cu care vorbesc, pur si simplu, ore in sir? Incepem sa vorbim despre sex, dupa care discutia aluneca spre ce il streseaza, cine il supara, cum se intelege cu parintii, copiii, sotia, etc? Sunt o droaie de oameni tristi si singuri pe lumea asta, unii dintre ei vrand doar sa vada ca cineva le acorda atentie"

Aici i-am dat dreptate. De cand cu Tipul din filme nu exista, mi-au scris sute de femei. Si o parte din cele care incepeau cu "buna, mi-a placut cartea foarte mult, te-ar deranja foarte tare sa-ti sug pula?" imi povesteau, pe parcurs, de problemele pe care le au cu iubitii si pe care cartile mele li le-au rezolvat. Printre ele, zeci de femei despre care ai crede ca au o coada de barbati misto, la usa. Nu aveau. Doar cate un dobitoc.

Ce am spus, in ultimul podcast, este ca eu cred ca traim epoca finala a videochatului cu conotatii pur sexuale. Cred ca in viitor vor avea succes cu videochatul fetele care au terminat Psihologia, nu cele care pot inghiti o banana. 

Nu, nu recomand asta oricui.

Nu, n-as vrea ca fiica mea sa faca videochat.

Spun doar ca atunci cand esti tanara si frumoasa, iar societatea ti-a taiat aripile si te tine intr-o cusca din care, aparent, iti poti croi drum spre libertate doar cu pizda, n-ar fi rau sa te gandesti la optiunea asta. 

Mai jos, toate podcasturile. Daca le-ati ascultat pe celelalte, treceti direct la episodul nr. 4.

Linkuri utile

Continuati sa ne scrieti despre ce ati vrea sa vorbim. Folositi mijloacele pe care le stiti deja (mesagerie fb, whatsapp, pagini personale, email), sau, daca nu ne-ati mai scris pana azi, folositi mesageria fb.com/podcastSiDeRestulCaramele

cartile mele sunt aici...

w1w2w3 w5w4w6 w00
... si pe Amazon.

 

© 2023 Bogdan Stoica