ALDE o sa intre in istorie ca partidul violatorilor

... nu al violatorilor, ca si cum ar fi format din violatori, ci al violatorilor care se simt foarte bine datorita masurilor luate de varful de lance al ALDE, ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Am fost catalogat ca "exagerat" cand am scris asta, prima oara. Dar uite, se intampla din nou: 

"Eliberat din penitenciar înainte de termen, în baza recursului compensatoriu promovat de Tudorel Toader, violatorul a recidivat după două luni".

Pai da, ca fix aceste lepre aglomerau puscariile. Tudorel Toader n-ar fi eliberat babele care au furat o paine, buticarii care n-au platit tva-ul sau soferii care si-au ciordit patronii de motorina. Nu, nene. Violatorii! Astia erau prioritatea!

"Bărbatul în vârstă de 36 ani a fost arestat preventiv şi este anchetat pentru agresiune sexuală după ce, în noaptea de Crăciun, a atacat o tânără în vârstă de 19 ani"

Stiti ca fiecare partid e legat, in mentalul colectiv, de un eveniment, sau de un fenomen. De CDR se vorbeste zeflemist ca partidul cu "15.000 de specialisti". PNTCD a devenit celebru cu Legea Lupu, de improprietarire. PSD e faimos ca tot mareste pensiile speciale. PNL nu are nimic notabil in istorie, de-aia si scorul dezastruos. ALDE, un partid nou, care si-a transformat ministrul Justitiei in vector principal de imagine...

"Bărbatul nu e la prima faptă, având numeroase condamnări în ultimii ani, cel puţin cinci dintre acestea fiind pentru viol, tentativă de viol şi agresiune sexuală"

... va ramane in istorie ca partidul care a redat violatorilor nu doar libertatea, ci si senzatia ca fac ceva iertabil. Ca fapta lor nu e atat de atroce. Ca sunt si ei oameni, nu animale, cum cred altii.

"14.000 de infractori au fost eliberati in baza recursului compensatoriu. Dintre ei, 700 au redicivat deja"

Remarcabil de stupid este ca daca ii intrebi pe liderii ALDE cum de mai au tupeul sa iasa pe strada dupa mizeria asta facuta de Tudorel Toader, o sa-ti raspunda ca masurile partidului nu sunt doar astea. Ca s-a reformat Justitia, ca s-au oprit abuzurile, ca se intampla cutare lucru pozitiv, ca nustiuce... Uita, nefericitii, ca dupa o guvernare ramanem doar cu o senzatie. Iar senzatia mea si a multor alti oameni asta o sa fie: o sa aud "ALDE" de fiecare data cand la tv se va spune "viol".

#fuckALDE

*******

cartile mele sunt aici...

w1w2w3 w5w4w6 w00
... si pe Amazon.

 

© 2023 Bogdan Stoica