mai bine decreţel decat prost ca tineretul PNL

Sunt născut în 1972, adică sunt de-a dreptul "nativ" în Zodia Decreţelului. Simtașadar, nevoia  răspund celor care  iau la mișto fără   cunoască.

Dragi tineri liberali, băi oligofrenilor!

Scuzați-   răspund atât de târziu, dar și ieri și azi am fost plecat cu diverse treburi.  fac PIB, care va  zică, de pe urma căruia  o ardeți voi cool prin licee și facultăți. Nu  plâng de astami se pare corect  unii întrețină pe alțiimai proști

Îmi pare foarte rău  nu  considerați mișto. Pentru  sunt. Serios. Vedeți voi, am crescut trecând mereu prin furci caudine. Școală, liceu, facultate, job - mereu era nivelul sus și concurență cât cuprinde. Acasă am fost tratat ca un adult încă de la 14 ani; era by default  știu  fac orice, de la spart lemne la reparat aparate și de la spălat vase la deszăpezit curtea și trotuarul. Am făcut și armataadică ceva ce pe jumătate dintre voi v-ar ucide, și am prins vremurile în care trebuia   port frumos cu o femeie mai mult de două ore   accepte s-o fut (recunosc, și acum e mișto e ușor, dar atunci era mișto tocmai pentru  era greu!).

Pe urmă am devenit jurnalist. Nu aveam mașină, google, telefon mobil, nu aveam legea 544, protecție din partea statului, nu aveam surse prin servicii, și totuși produceam investigații mai bune decât produc tinerii jurnaliști de azi. Am și fost premiat, de două ori. Prima oară mi s-a decernat premiul "Ți-am dat foc la mașină, poate te potolești", iar a doua oară abia am scăpat  nu ridic trofeul "O  vină niște băieți  te ducă în pădure și  te fută în cur". Pe vremea aia, 90% din liderii PNL, la care voi va închinați  la sfintele moaște, n-ar fi avut nici o problemă  mi-o sugădacă asta le-ar fi garantat   uit în altă parte, profesional vorbind. Dacă nu  înșel, pe voi vă trimit după țigări și băutură, pe care le fumează și le beau cu alți decreței, dincolo de ușile la care stați voi ca milogii. Știu asta pentru  am mai băut și eu, câte un pahardupă ușile aleaÎl știu pe Iohannis de când era un prăpădit de primar de provincie, pe Alina Gorghiu de când era doar pisi și pe Ludovic Orban de când zicea prima oară  s-a lăsat de băutură

Am 40 de ani de când citesc, 30 de ani de când  fut și fumez, vreo 25 de ani de când beau și încă pot  fac toate aceste activități cot la cot cu voi până  curge sânge din nasȘtiu cine sunt, nu am depresii suicidale, nu cer ajutorul părinților  am și eu o carieră și nu o sug unor proști corupți în costume ca -mi dea și mie o funcție la partid. Apropo de asta: va rog din sufletîntrebați o colegămai dezinhibată, cine a futut-o cel mai bine, până acum: un coleg de facultate tânăr, cu freza de trepanat, teniși roșii, pantaloni cu vedere la gleznă, pensat și epilat pe mâinile alea plăpandesau vreun decreţel? 

Și nu-s singurul decreţel atât de mișto. Decreţeii dețin bruma de capital românesc care a mai rămas românesc. Elitele din educațiemedicină, cercetare, au vârsta decreţeilor sau ceva mai mult. Doamnele alea de prin administrație, care mai știu  descurce o carte funciară, un urbanism, o dudă sunt mai degrabă de vârsta mea decât de vârsta voastrăMergeți într-o benzinărie și fiți atenți la vârstă celor care alimentează de 500 de lei, nu de 50. Mergeți într-un club și vedeți pe mesele cui sunt mai multe sticle. Mergeți fiecare la voi în cartier și întrebați ale cui sunt spălătoria, blocurile, restaurantul, mașină aia scumpă. Aproape fără excepție sunt ale decreţeilor. Sau uitați- la televizor,  vedeți cine face jocurile în politică, banking, agricultură, burse, imobiliare, transporturi. Nu mai spun , mai nou, decreţeii au început  aibă și burta mai mică decât voi, în pula mea....

Date fiind toate aceste lucruri, îndrăznesc  întreb: v-ați gândit  poate greșițiȘi  poate nu  dați seama cât sunt de mișto decreţeii pentru  nu va duce capul? N-ați luat niciodată în calcul  ați putea fi doar niște tineri frustrați de labă și de lipsa banilor,  nu vă pricepeți la nimic și  trunchiurile voastre cerebrale trebuie  se unească câte zece   va iasă o idee coerentăZic și eu, nu dau cu parul dacă era doar o greșeală onestă de comunicare, v-ați fi prezentat scuzele de rigoare.  uite: noi, decreţeii, așa facemcând greșim. Sigur  ați emis un cacât de comunicat, dar care în loc  rezolve problema, spune cât sunteți de proști și la comunicare:

"Tineretul Naţional Liberal îşi asumă eroarea de comunicare şi pe această cale cerem scuze celor care s-au simțit ofensați de interpretarea eronată a unora dintre mesajele campaniei..."

scuze

Vedeți? Iar sunteți proșți! Întâi ați făcut un dezacord "tineretul (persoana a treia singular).... cerem scuze (persoana întâi plural). În al doilea rând, scuzele se prezintă, nu se cer. Iertarea este cea care se cere. Corect ar fi fost fie "ne prezentăm scuzelefie "ne cerem iertare", fie "vă cerem iertare". Capisci, imbecililor?

DISCLAIMER: acesta nu este un mesaj anti-tineri. Îmi plac la nebunie tinerii pentru modul în care reinventează lumea în mod natural, fără efort. Disprețuiesc, însă, din tot sufletul, tinerii bolșevici retardati, indiferent în ce partid sunt membri.

Decreţel: persoană născută între 1966 și 1989, după ce Nicolae Ceaușescu a promulgat Decretul nr 770, care interzicea prin lege avortul. Dobitocului de Ceauşescu îi intrase în cap că româncele fac avorturi pentru că legea e permisivă, nu pentru că nivelul de trai era mizerabil și femeile nu se vedeau întreținând un copil. Prin Decretul 770, erai obligată, ca femeie, să dai naștere unui copil și dacă fetusul avea malformații grave, și dacă aveai 12 ani, și dacă ramaneai însărcinată în urma unui viol în grup. În această perioadă neagră, peste 20.000 de românce au murit din cauza avorturilor ilegale. Să razi de oameni născuți în acele vremuri, printre care se numără inclusiv părinții tinerilor liberali, mi se pare o imbecilitate sinistră. 

Astea sunt cartile mele si ale pisicii. Tinerilor liberali le recomand doar varianta pentru copii a cartii lui Ghena, perntru ca restul le-ar da, sigur, la cat sunt de prosti, dureri de ochi, cefalee si senzatia pe care o ai intr-un carusel. 

w1w2w3 w5w4w6 w00

 

© 2023 Bogdan Stoica