Lansare de carte - Tipul din filme nu exista, volumul 3

Am stat si m-am gandit: pana acum am avut toate lansarile de carte seara. La cateva m-am facut muci, altele s-au nimerit in zile cand eram obosit mort si fara chef de small talk. Toti autorii fac asa. Ziua se fac lansari doar la Bookfest sau la Gaudeamus, zici ca suntem o secta de habotnici, cu reguli stricte...

Asa ca ma fut in ele de reguli. Fac lansarea de carte ziua. Pe la pranz, sa nu fie prea devreme pentru somnorosi. Sambata, adica in ziua in care chiar nu stii ce sa faci la pranz ca sa nu te duci sa iei masa cu ai lui/ai ei care o sa te futa (iar!) la cap cu intrebarile alea cretine, gen "dar voi de ce nu va luati?", sau "cand ne faceti un nepotel?".

Si va propun sa ne vedem in locul pe care eu il consider cel mai misto din Bucuresti pentru asa ceva. Da, e mai misto decat Carturestiul ala mare si alb. Mai misto si decat cel mai misto local sau cea mai misto sala de evenimente din Bucuresti. Unde va chem eu nu e pic de pal melaminat, ci numai lemn, nu e pic de plastic sau de pvc ci doar alama sau bronz, nu-s printuri pe canvas si postere de cacat pe pereti, ci panze pictate cu migala de oameni despre care ai auzit tu, ceva, pe undeva. 

Va chem acolo dincolo de interesul personal de a vinde niste carti (oricum n-o sa ma imbogatesc din asta - daca asta era scopul, faceam turul librariilor din toata tara si aveam acea frenezie falsa, pe care o are Cabral in spoturile Profi). Va chem sa vedeti si voi un loc misto, plin de lucruri misto, si, daca aveti chef, sa ne si cunoastem un pic. 

Fotografiile de la lansare sunt AICI (link)

 

cine nu poate veni nici colo, nici dincolo, dar vrea cartile mele cu autograf, sa si le ia de aici:
w1w2w3 w5w4w6  

Pachete-Cadou, numa' bune de dat tipelor misto de Valentine's Day, Dragobete, 1 Martie si 8 Martie. 
© 2023 Bogdan Stoica