www.bogdanstoica.ro

trebuie sa revin, neaparat, la citypub si startgym

Nu stiu daca si voi patiti asa. Adica, daca rutina zilnica va blocheaza intr-o anumita parte a orasului, si va treziti ca n-ati mai fost intr-un loc misto fara nici un motiv. Eu am avut revelatia asta joi, privindu-mi nota de plata. Avusesem o intalnire in CityPub, mi-era foame, am cerut meniul zilei si.... Stiam ca la CityPub se mananca bine si ieftin. Ii stiu si pe patroni. Mi-am adus fiica la inot, aici, si am mers la sala, tot aici, vreo doi ani. Fara vreun motiv anume, n-am mai ajuns. Cum dracu, nene....

 

"15 lei pranzul? Pai stiu locuri unde ti se cer 15 lei pe un prapadit de suc..". 

cit1

 

Asa ca dupa ce am mancat, am dat o tura, prin cladire. Asa, sa-mi aduc aminte.

cit3

 

Am o tona de amintiri, aici, cu magirl. Cum ajungeam mai devreme, ca sa sara, lucru nepermis la cursurile de inot cu pitici. Cum am filmat-o inotand singura in bazin, desi nu atingea fundul apei, fara vesta, fara plute, ca sa vada si altcineva ce fetita curajoasa e....

cit2

 

Unde e acum pub-ul asta, era un spatiu gol, cu un geam urias spre piscina. Aici stateam si o priveam pe M inotand. Era doar o masa, pusa langa geam, cu niste scaune, pentru parinti. Acum...

cit10

 

 Nici terasa nu exista, acum cativa ani, dar imi aduc aminte ca o vedeam pe Florina si pe sotul ei cum plantau, zilnic, cate ceva. 

 cit5

 

Iazul de langa terasa nu era. Dar recunosc stilul...

cit4

 

Am coborat la sala. Aproape doi ani a tras Mihai, instructorul, de mine si de alti trei prieteni, pana am ne-am mutat burtile pe umeri, brate, picioare. Constat cu amaraciune ca dormeam/futeam/lucram mai cu spor in perioada aia. De ce m-am lasat de sala?

cit6

 

Guess what? Diana, megabunaciunea din cauza careia ne mai scapam cate o gantera pe picior, nu s-a lasat de sala. A fost o placere s-o vad. Am vrut chiar sa ma asez comod si sa comand pentru mine un jack, iar pentru ea niste fandari si niste abdomene, ca arata spectaculos cand le face, dar cred ca-mi dadea cu masa de tenis in cap. 

cit8

 

Nici chestia asta, dedicata masajului, nu era. 

cit7

 

Urc in hotel si-mi dau seama ca aici sunt cele mai mari camere din oras. Cand am sedintele foto de acel tip, fix de problema asta ma lovesc. Cred ca-mi mut "studioul" aici.... Cat e camera pe noapte? "250 lei". Bun.

cit11

cit13

 

Revin la parter. Gradina verticala a Laurei ma face sa zambesc. Am fost primul care a scris despre acesta tipa si cand ii vad munca prin tot orasul, ma simt foarte bine ca nu m-am inselat. 

 cit14

 

Tot aici e si restaurantul. E in plina pregatire a unei petreceri. Sa va duceti sa-l vedeti macar de curiozitate, e amenajat de Aura de la Asimetric, o tipa despre care o sa mai auziti. Cu 3d-uri pictate manual, cu lumini funky... Mie imi place si ca se aude beton, nu toti tin cont de acustica. Cand am trecut eu pe acolo o trupa rock isi pregatea sculele pentru event. Rock, da? 

cit16

 

De pe terasa hotelului vad si ce-mi scapase, jos: terasa CityPub are acoperisul facut din panouri solare. Imi aduc aminte ca sotul Florinei e disperat dupa tehnologiile astea, le implementeaza cat de mult poate in casele pe care le construieste. 

cit15

 

Pe net, City Pub e aici, iar pe facebook e aici. Sa va duceti, da?, nu ca mine, o data la doi ani.

© 2017 Bogdan Stoica