Pun pariu că Dan Șova își dă în cap cu Aspasia

"Părul tău devitalizat e uscat și cade?" întreabă, cu candoarea specifică decerebraților, tipa din reclama Aspasia.

Nu, idioato. Părul meu devitalizat debordează de prospețime și nu cade tocmai pentru că e devitalizat! Bine că nu e vitalizat, că ar fi crescut necontrolat peste tot, chiar și în nas, de mi-aș fi găsit dimineața biluțele întinse pe păr ca pe sârma de rufe.

De fapt, băieții care au făcut reclama Aspasia nu-s atât de proști pe cât par. Ei au vrut ca tu, telespectatorul, să rămâi cu impresia că ai părul devitalizat. Și s-au bazat pe statistici. Din trei persoane, una are părul uscat și una crede că îi cade cam mult. Și vor ca tu să rămâi cu asocierea asta în cap, și când prima ta prietenă o să se vaite ce-mi cade părul, tu să sari, de colo, în ajutor: ia-ți, fată, niște Aspasia, cică e bun

Nu uitați că Aspasia e bun doar dacă părul tău devitalizat e uscat și cade. Dacă părul e doar uscat, Aspasia nu e bun. Nici dacă părul doar cade. Nici dacă părul e doar devitalizat, dar nu cade și nu e uscat.

Știu, pare că am băut ceva. Dar asta mi se întâmplă pentru că am creierul devitalizat de această reclamă mega-cretină, făcută parcă special pentru Dan Șova. Noroc că creierul meu nu e uscat și nu cade. 

p u b l i c i t a t e   f ă r ă   s p o t u r i   c r e t i n e

© 2023 Bogdan Stoica