La Centrul Fericirii nu te duci cu sacul, dar nici cu capul. Pretty cool place.

N-am avut prea mult timp la dispozitie, pentru ca eu urasc Bucureștiul si-mi comprim cat pot intalnirile, asa ca am ajuns doar cateva minute la Centrul Fericirii. Stiu ca o sa ma injure cineva, dar n-am avut alta varianta. 

Centrul Fericirii este primul centru de transformare integrativă din România, zice in comunicatul de presa. Centrul reprezintă un mediu inspiraţional și echilibrat de suport pentru transformarea, dezvoltarea și împlinirea personală a oamenilor, zice tot acolo.

 

Ce vrea sa spuna poetul? Vrea sa spuna coaching, psihoterapie, nutriție, kinetoterapie, biorezonanţă magnetică, antrenamente sportive, remodelare corporală. Te duci ca baiatu' sau ca fata sa faci ce vrei, sau alegi - varianta pentru neaveniti ca mine - pachetele transformaționale. Te asiguri, astfel, ca nu faci vreo tampenie. Nu de alta, dar degeaba faci remodelare corporala daca bagi shaorma si bere in tine. Si tot degeaba te duci cu piercingul permanent la biorezonanta magnetica, n-o sa te primeasca niciodata. 

Tot la Centrul Fericirii se organizează workshop-uri şi seminarii pe nutriţie şi beauty, unde eu n-o sa calc niciodata. Sa se duca tipele, latura mea feminina e putin dezvoltata si ma simt foarte mandru de asta. 

Pe scurt, Centrul Fericirii e un loc în care oamenii se relaxeaza si au grija de ei pe bune. Sunt patru astfel de locuri, in Bucuresti, Timişoara, Braşov şi Sibiu. Nu ma mir deloc ca sunt facute pe fonduri europene (POSDRU - pentru initiati). Dincolo de asfaltul care tine mai mult de o iarna si de politica nearuncarii de gunoaie pe jos, cred ca asta ar trebui sa invatam, in primul rand, de la Europa civilizata: sa avem grija de noi, nu sa ne f##a grija de ce-a zis Ponta, ce-a facut Iohannis sau cu cine a facut Guță al 80-lea copil. 

Info: Centrul Fericirii - Bd. Decebal, nr 14 A - www.centrulfericirii.ro 

© 2023 Bogdan Stoica