Corina Ungureanu & me Corina Ungureanu & me

Corina Ungureanu - Povestea mea - o carte de cumparat si de citit

Corina Ungureanu e o figura. Nu mi-ar fi zic "bai, stiu ca te-ai uitat dupa fundul meu toata viata, nu vrei tu sa-mi faci pozele pentru Playboy reloaded?". Nu, frate, ea a vrut sa zic doua vorbe la lansarea primei ei carti. Am zis da, ocazie cu care Ciprian ne-a facut fotografia asta, foarte misto: eu tin cartea ea, iar Corina tine Nikonul meu. 

Am citit si cartea si imi place foarte tare ca nu simt prezenta unui scriitor de carti de editura, d-ala cu carte de munca. Corina a scris cu mainile ei, se simte vocabularul ei, lipsa de experienta in scris e compensata de naturalete si acuratete. Isi povesteste la fel de onest si victoriile, si infrangerile, si prostiile facute (vezi parcursul ei in politica) dar si marea dragoste.

Asa ca va recomand sa cumparati si sa cititi "Povestea mea", de Corina Ungureanu. O gasiti la Carturesti, dar si in alte librarii. Costa vreo 25 de lei si dureaca o zi de weekend sau o calatorie cu trenul s-o citesti. E o carte plina de povesti misto. Povestea unui copil care n-a avut mai nimic, in afara de dragoste pentru un sport si o ambitie care ma cutremura. Daca aveam ambitia Corinei eram mai cunoscut decat Fuego, va spun eu...

Cateva zeci de poze de la lansarea cartii - aici.

 

© 2023 Bogdan Stoica