streetphoto - ploiesti - 2015 streetphoto - ploiesti - 2015 © bogdan stoica

Cum ajungi sa violezi ca trepanatii din Vaslui

Cum am o fata, am devenit ceva mai atent decat alti parinti la ceea ce inseamna adolescenta. In special la baieti. Nu sunt vreun violent, sau vreun smecher tare-n pumn, dar cred că încă mai pot să bat până la limita dintre viaţă şi moarte un puşti care o să-mi sperie/răneasca fata. Stiu ca nu e bine. Stiu ca dau un exemplu prost. Dar sincer, ma doare-n cot...

In virtutea acestui subiect care mă macină, mi-am zis să vă cer ajutorul. Am văzut pe stradă doi tineri foarte drăguţi, simpatici, exact genul meu. Par să fie de 14-18 ani si mi-as dori foarte tare sa intre rapid in niste relatii stabile cu niste fete misto, care sa-i tina deoparte de problemele pe care le-ar putea avea pe strada, cu vreun tată dement, furios ca pustii au incercat sa-i molesteze fata. 

Plus ca daca vor continua sa faca acest tip de glume de cacat, nici o tipa n-o sa mai stea de vorba cu ei. O sa ajunga ca cei sapte trepanati de la Vaslui, care au ajuns sa ia cu japca o fata ca sa fu#a si ei ceva. Imi imaginez ca nu le e usor, pe strada, ca virgini, cu atatea fete frumoase care trec pe langa ei. Dar manifestarea violentei, molestarea necunoscutelor, injuratul si speriatul femeilor nu te ajuta niciodata sa bagi ceva in pat in afara de mana ta dreapta. Practic, daca te porti asa inca de cand esti un pusti, o sa ajungi in cel mai bun caz un labagiu. In cel mai rau, o s-o faci de oaie si alti barbati o sa se joace cu fundul tau intr-o puscarie.

Asa ca va rog, ajutati-ma sa-i ajut sa se indragosteasca. Ca-i pacat de oasele lor coxale...

© 2023 Bogdan Stoica