whisky si trabucuri whisky si trabucuri

concurs - să fumăm ca băieții

Nu-s fanul produselor de lux, asa, doar pentru ca sunt de lux. Dar imi place sa fumez trabucuri. Am tot timpul vreo trei-patru acasa. Am si umidoare de-alea mici, pentru un singur trabuc. Asa ca am devenit atent cand am primit o invitatie, pentru joi seara. "Pianist, trabucuri JPB si whisky aromat", zice in invitatie. Nu zice daca o sa le si platim! :))

Ideea e urmatoarea: invitatia e de tip "plus one", deci merge "plus two", prietenii mei nu-s mari fumatori de trabucuri, si unii dintre cititorii mei par foarte misto. Asa ca invit un cititor. Ar fi bine sa fie ploiestean, pentru ca n-am chef sa-i caut hotel daca se imbata. Ar fi misto sa nu fie genul conflictual, pentru ca locul unde mergem are bodyguarzi cat usa. Cel mai misto ar fi sa nu fie vreun delicat care sa spuna "e prea mult fum aici, ma duc acasa". Sau manelist. Sau foarte prost. Sau fan Fuego. Sau urmarit general. Intelegeti voi...

Cum ajungi sa fumezi un trabuc cu mine: imi lasi un mesaj privat pe www.facebook.com/bogdanstoica.ro. Pune si-o poza cu tine, pentru ca n-am chef sa petrec o seara cu unul pe care il detest deja, sau care crede ca i-am f*** nevasta in anii '90, sau despre care am scris, candva, cine stie ce grozavii, desi el era nevinovat. Sigur nu era.

Joi dimineata te anunt, tot printr-un mesaj. Sau, mai stii, poate anunt doi...

Mai multe din această categorie: « Donezi pentru Nepal? De ce? it's a new age »
© 2023 Bogdan Stoica