Pe investitorii de la Beraria H i-a pacalit cineva cu muzica

Frate, nu e ca pe site. Pe site vezi in poze oameni fericiti, cu berile in mana, discutand, razand... Ori, nu e asa. La Beraria H ori te faci muci, ori te duci singur. Pentru ca este imposibil sa vorbesti cu cineva care nu are urechea chiar langa gura ta.

Si cu asta am spus tot: Beraria H e un loc formidabil, in care poti sa te duci cu 24 de prieteni, dar in care comunicarea este pusa la colt. Muzica este atat de tare incat pur si simplu deranjeaza. Nu se aude atat de bine ca peste drum, la Hard Rock Cafe, si nici nu canta mereu niste baieti care stiu sa cante. Aseara, de exemplu, cantau live niste tristi care au urlat, una dupa alta, Feel-ul lui Robbie Williams, Daca Pleci al lui Gabriel Dorobantu si un bailando-gen latin de cacat. Sa mori tu, coa'e, ca asa se canta? 

Altfel, mancarea arata ok, ospatari n-am prea vazut, dar asta se mai intampla, bautura nu te rupe la buzunare si toaletele sunt multe ca la stadion. E de mers ori cu baietii, ori cu iubita, daca are sanii mari si e surda, muta si proasta.

© 2023 Bogdan Stoica