girl portrait girl portrait © bogdan stoica

Cinci chestii bune care rezulta din parteneriatul lui Sebastian Ghita cu Dan Diaconescu

1. Cu dobitocul de Dan Diaconescu pe ecran, Romania TV va avea rating si noaptea, nu doar ziua. Astfel, isi va creste numarul de puncte de audienta, ceea ce inseamna ca va incasa mai multi bani din publicitate. Aproape la fel de multi ca Antena 3, cred eu, ceea ce e bine. Intotdeauna e mai bine sa fie doi lideri pe o piata, decat unul singur, care tinde sa faca abuz de pozitia dominanta. Iar banii vor ramane in post, unde vor finanta productii ok. Mogulul are destui..

2. Sebastian Ghita l-a luat pe Dan Diaconescu ca sa nu-l ia altii, si asta e bine. Desi nu pare, la Romania TV e o diversitate de opinii mai mare decat la celelalte posturi de stiri. Imaginati-va in ce registru ar fi comunicat copilul cretin al Caracalului la comanda fanaticilor de la B1, sau a pastorului de la Antena 3. Sau ce s-ar fi intamplat la Realitatea, pentru ca dede ar fi obtinut, noaptea, un rating mai bun decat fac impreuna cei 50 de oameni care lucreaza ziua.

3. Fanii tineri ai lui Dan Diaconescu vor sta pana tarziu la televizor si a doua zi vor fi praf: isi vor prinde mainile in utilaje, vor intra cu masinile in copaci, vor bea otet in loc de apa si vor muri mai des. Nici nu vor mai face sex, deci nu vor mai avea urmasi. Avem astfel sansa sa fim prima tara din lume fara prosti, disparuti pe cale naturala.

4. Batraneii care-l adora pe martalogul ala de Diaconescu si vor sta pana la 5 dimineata la tv vor lipsi ziua din trafic, din autobuze si de la cozi. Eu sper chiar sa apara un nou trend de lifestyle, cu viata de noapte a pensionarilor.

5. Se stie ca fiecare noapte pierduta iti scurteaza viata cu patru zile. Multumita lui Sebastian Ghita, avem sanse ca insusi profesorul de minciuna Dan Diaconescu sa moara mult mai devreme.

Concluzie: Dan Diaconescu + Romania TV = minunat!

© 2023 Bogdan Stoica