cinci intrebari despre Ponta si Bulgaria

La solicitarea lui Victor Ponta, cu implicarea directă a Departamentului de intervenţii în situaţii de urgenţă coordonat de Raed Arafat, la nivelul Ministerului Afacerilor Externe şi al Ministerului Afacerilor Interne s-a constituit un grup de lucru care gestioneaza situaţia în care se află românii blocaţi în staţiunea bulgară Albena, în urma inundaţiilor din Bulgaria din ultima zi. Grupul de lucru a luat legătura cu autorităţile bulgare, menţine o echipă la faţa locului, ia legătura cu românii aflaţi în situaţii dificile şi va face tot ce este necesar pentru repatrierea acestora în bune condiţii (mediafax).

I-am vazut pe sinistratii romani din Bulgaria, la stiri: unul se vaita ca n-a fost vreme de plaja, iar altul ca nu mai poti merge descult pe nisip, pentru ca furtuna a adus multe scoici la mal.

Daca Ponta a decis ca romanii loviti zilele astea de o furtuna, pe litoral in Bulgaria, sa fie ajutati ca niste sinistrati, de ce nu intervine zilnic guvernul roman atunci cand turistii aflati pe litoralul romanesc sunt atacati cu mancare expirata, conditii de cazare de cacat, ospatari nesimtiti si jeg pe plaja?

Cu ce e mai grava o furtuna ocazionala in Bulgaria decat calamitatile zilnice din hotelurile de la mare, din Romania?

Cine e mai grav atacat: unul care nu poate face plaja cateva zile sau unul caruia un imbecil ii imbolnaveste copilul cu carne stricata pusa in tocana?

De ce trebuie ajutat un roman care isi cheltuieste banii in afara granitelor si nu unul care face PIB pentru Romania?

Ce mesaj transmite Ponta, aratand ca dupa doi ani de cand e premier, inca n-a descoperit ca litoralul romanesc este doar o capcana ilegala pentru prosti, naivi, patrioti?

NOTA BENE - in ultimii 10 ani, am fost o singura data pe litoralul romanesc. Fix de-aia, ca nu vreau sa fiu tratat ca un bou.

Mai multe din această categorie: « dupa struguri fara editare. da, asa are ochii »
© 2023 Bogdan Stoica