Domnu Ponta, noi am acceptat sa va facem un blow-job, nu un deep throat

E mare lucru cand ti se face un blowjob. Si daca tipa nu prea stie sa-l faca, tot bine e. E semn ca te place. Ca vrea sa te rasfete. Ca ai facut tu ceva bun, mai devreme.

Si cand primesti asa ceva trebuie sa stii sa te porti. Oricat ar fi de bine, si oricat de puternic ar fi impulsul de a-ti baga in gura tipei si coaiele (daca incap), trebuie sa te controlezi. Sa o mangai pe par, nu sa o apesi pe cap, ca un bou brutal. Sa primesti ce ti se da, nu sa verifici, adhoc, daca tipa stie sa faca deep-throat, fara sa incerci sa afli daca vrea asta.

Cam asa sta treaba si cu guvernarea dumneavoastra, domnu' Ponta. Stim ca asta nu e  o guvernare in folosul nostru. Stim ca de fapt ne muiti. Nici nu conteaza de ce dracu stam, drepti, in lumina, cu gura deschisa. Dar hai sa lasam lucrurile asa. Nu ne apasati pe cap sau pe ceafa, pentru un deep-throat nedorit, luand PPDD la guvernare.

N-am chef nici macar sa ma gandesc ca undeva, intr-un minister, va ajunge cineva trimis de Partidul Prostilor, Decerebratilor si Dobitocilor. Nu ma intereseaza daca e competent sau nu, daca a salvat copii de la moarte sau daca este o persoana de maxima incredere. Si asta pentru ca, daca provine din PPDD, este fie un bou, fie un profitor. N-are cum sa fie altceva, atata timp cat electoratul PPDD este format de cei mai prosti dintre romani. Aia care cred minciunile unui santajist nebun, fara dinti, cu fata de copil batran.  E un tip atat de gresit, iar fanii sai sunt atat de cretini, incat daca politica e o curva, PPDD este o boala venerica.

De-aia va rog frumos, domnu' Ponta, in numele poporului roman, sa continuam muia asta pana in 2016, asa cum am stabilit in 2012 Ca uite, nu ne zbatem deloc! Nu luati brutal de ceafa, da? Sa fie blowjob, nu deepthroat...

Mai multe din această categorie: « artistul girl with a dog »
© 2023 Bogdan Stoica