Topul celor mai proaste chestii din cel mai prost film, ever - SELFIE

Am fost la SELFIE. Ma' girl era extrem de curioasa sa vada filmul cu liceenii dezorientati, asa ca m-am executat. Si, desi s-a plictisit in unele momente, ei i-a placut filmul. Nu ma mir, pentru ca ma' girl are 12 ani. Eu, insa, mai aveam un pic si ma sinucideam cu popcorn.

Nici nu stiu ce-a fost mai prost in film:

  1. Cameramanul de nunti, care a lasat sa se vada si chilotii unei tipe exact cand o certa tatal ei, dar si ce avea in nas eroina principala, cand se certa cu iubi? 
  2. Replicile cretine ale tuturor actorilor, scrise probabil de cineva care a facut liceul la Colegiul National de Tocilari Sinistri?
  3. Mesajul anti-politisti absolut nejustificat, sugerat de personajul jucat de un Florin Calinescu jalnic, lipsit de orice noima?
  4. Discutiile despre comunism, cu mult mai proaste decat cele mai proaste discutii auzite vreodata?
  5. Rolul lui Alex Velea - un homosexual tatuat ca un skinhead, vanzator de pepeni in Vama Veche? Pe bune?
  6. Cele doua guşi ale lui Smiley? 
  7. Lipsa oricaror emotii de pe figura actorilor?
  8. Modul in care se auzea cum canta blonda aia cu lentile de contact?
  9. Muzica si versurile mai cretine chiar decat operele timpurii ale lui Florin Salam?
  10. Sau mesajul? Ca e ok sa faci sex cu proful de istorie, pentru ca s-ar putea sa te placa si dupa liceu si chiar sa dea o alarma falsa de bomba, ca sa ai tu timp sa ajungi la bac?

Pe bune, asta e film?! Adica astia de la Cinema City difuzeaza orice cacat, daca are generic si coloana sonora? Trecand peste absenta mea evidenta din targetul Selfie, asta tot ramane un film destinat adolescentilor cretini, nu adolescentilor....

Am mai vazut, recent, un film foarte prost. Insa pe langa SELFIE, KILLING TIME este un film de Oscar. Poti sa vezi Killing Time si sa razi de replicile idioate si de povestea dezlanata. La SELFIE te gandesti doar cate celule nervoase ti-au murit in timpul pierdut cu filmul.

Asa ca va rog frumos: asa cum nu mancati mercurul din termometru, asa cum nu va bateti parintii, asa cum nu mancati de pe jos, va rog frumos sa nu va duceti sa vedeti Selfie. Nu merita. E un film prost. Foarte, foarte prost. 

UPDATE - Astia de la SELFIE au 11 fani in Ploiesti!!! 

© 2023 Bogdan Stoica