V-am spus ca am o zana buna la Orange?

Eu si cu N am "tinerit" impreuna, intr-o gasca vesela. El vindea pagere cand eu m-am apucat de presa. Cand el s-a apucat sa vanda telefoane mobile pentru Dialog, eu eram client Connex. Pe urma Dialog a devenit Orange, Connex a devenit Vodafone si m-a muit, asa ca m-am portat la Orange.  Si-am ajuns iar la N si la gasca lui, pentru ca omul a evoluat, acum e manager. Si, din gasca lui, eu lucrez cu R.

Sincer, habar n-am cum am ajuns sa am de-a face cu R. Sigur nu m-am dus eu de nebun la ea, si nici nu cred ca m-a aruncat N in contul ei de clienti. Cert este ca R a ajuns sa fie zana mea buna, care ma scoate din toate rahaturile.

Am stricat telefonul. Am nevoie de inca un telefon. Am nevoie de o tableta. De un sim. De alta tableta. De alt sim, ca ala nu e ce vreau. A scapat fii-mea in convorbiri si m-a spart. Am stricat iar telefonul. Sa mor daca m-am dus vreodata la ea, ca un client standard, care se intereseaza de noile oferte, de reduceri, de noutatile tehnologice. Nu, tata. M-am dus numai in criza tehnologica, de timp si de bani. Numai cu ceva lipsa, sau cu ceva greu de facut. Si, de fiecare data, R a gasit o solutie. 

Va spun eu, unul care umbla prin toate vagaunile posibile si imposibile si foloseste vocea si netul in situatii in care oamenii obisnuiti nici nu stiu unde si-au pus telefonul: din punct de vedere tehnic, Orange este un operator de telefonie si de date mai bun decat Vodafone. Dar si daca n-ar fi fost, tot as fi ramas client, pentru ca, pana acum, n-a fost problema pe care s-o am si pe care sa n-o rezolve R. Am ajuns sa nu ma mai simt client Orange, ci oRange

DISCLAIMER

  • Publicarea acestui text nu a fost solicitata/platita nici de Orange Romania, nici de Orange Shop Ploiesti si ma doare-n cot de cei care o sa spuna ca trebuie sa fie vreo combinatie la mijloc. Nu e.
  • Orice asemanare intre personajele N si R si angajati ai Orange Shop Ploiesti al caror nume incepe cu aceste litere este voita.
  • Acest text apare azi, 3 mai 2014, pentru ca azi mi-am gasit timp sa scriu. Nu cautati legaturi cu campanii sau oferte Orange, pentru ca nu exista.
  • Nu mai sunt client Vodafone pentru ca nu merita. Vodafone sucks.
© 2023 Bogdan Stoica