Atentie mare la oferta promovata de Adrian Soferul, da?

Ce-am ras de reclamele cu Ghita Ciobanul, dar astea cu Adrian Soferul sunt si mai ineficiente. Unde pui ca-s usor nepotrivite cu codul deontologic al publicitarilor. 

Deci avem un sofer de TIR complet indragostit de sotia lui. Si, ori de cate ori il suna, el intra pe Facebook si-i spune cat de mult o iubeste. Cat TIR-ul, cat Oltul, cat China. Nu comentez calitatea mesajului: daca asa a invatat-o pe tipa, asa sa continue. Nici de ce mama dracului ii raspunde pe Facebook, in loc sa-i spuna telefonic ce-are de spus, mai ales ca - am vazut asta in cateva firme - soferii n-au voie sa stea pe Facebook, au smartphone-uri doar pentru navigatie si pentru a comunica cu diviziile de logistica ale firmelor.

Ce vinde, de fapt, Vodafone, cu baiatul asta necredibil? Internet. E noua obsesie a Vodafone, sa vanda trafic de date. Si cica acum, la Vodafone, primesti un mega de trafic la fiecare apel efectuat. Parca vezi un pustan calculand: adica stau cu iubi de vorba, 10 minute, si apoi gratis, tot cu iubi, 10 minute pe chat-ul Facebook?! Pai o sa pot sa-i spun te iubesc cat e vremea de proasta, tot timpul! Gata, ma duc cu iubi la Vodafone!

Stai, ma, linistit. E o oferta Vodafone, ai uitat ca trebuie sa citesti ce scrie mic, acolo, jos? Ca trebuie sa te uiti pe site-ul Vodafone?

"Pentru a primi bonusul, trebuie să fii înscris în promoția “Vorbești, NET primești”. Primești 1MB pentru fiecare apel efectuat sau primit către/din orice rețea națională sau internațională și care are o durată de minimum 1 minut, mai putin numere netaxabile. Primești primul bonus la 2 săptămâni de la momentul înscrierii în campanie, deci nu pe loc,  si e valabil 2 săptămâni. Bonusul nu poate fi utilizat în roaming si se consumă cu prioritate, înaintea oricărui alt bonus sau a extraopțiunii (dacă există) sau înaintea creditului. Pentru a consuma din bonus, după primirea notificării, trebuie să închizi sesiunea de date deschisă și să o redeschizi (sau telefonul). În caz contrar, vei continua să consumi din extraopțiunile active sau din credit."

© 2023 Bogdan Stoica